TIP NR. 1: Vælg den rette leverandør


Her i TIP NR. 1 får du råd til, hvordan du vælger den rette leverandør af lederkurser og teambuilding-aktiviteter i udlandet.

Hvad skal en leverandør kunne?

Det er vigtigt først og fremmest at vælge en professionel og fleksibel leverandør, der har fokus på det tema som passer til jeres formål – eksempelvis ledelse, outdoor teambuilding, faglighed eller sociale aktiviteter. Gå dernæst efter én der har dokumenteret erfaring, eksempelvis én som selv har bestridt chefposter, arbejdet med innovation, turn arounds, transformation af organisationer og akkvisitioner m.m., og som har evnen til at organisere hvad som helst hvor som helst.

Der er rigtig mange selvopfundne såkaldte ”eksperter" med forskellige ensidige baggrunde, som sikkert er dygtige på hver deres felt. Men har de drevet succesfuld business? Gennemført vanskelige forandringsprojekter? Vækstet eller trimmet organisationer? Gennemført noget, der var rigtig svært, selv? Med andre ord: Do they walk the talk, når det gælder i virkelighedens verden? Vil de kunne udfordre og lære jeres gruppe noget som helst? Er der humor, et glimt i øjet og positiv energi? Flotte hjemmesider siger ikke meget om tyngde, kvalitet eller troværdighed.

Ville du lade leverandøren arrangere din personlige drømmerejse?

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at vælge en leverandør som virkelig lytter til dig, spørger ind til dit og din gruppes formål med rejsen, og som du kan mærke rent faktisk vil gøre sit ypperste for at levere netop dén vare, som du ønsker dig; altså ikke et standard koncept. Mærk efter og spørg dig selv - ville du lade leverandøren arrangere din personlige drømmerejse? Hvis ikke, skal denne leverandør måske heller ikke afvikle jeres aktiviteter i forbindelse med firmarejsen.

Hos Personalerejser.dk er vi stolte af vores samarbejdspartnere og står inde for vores leverandører!

Personalerejser.dk arrangerer firmarejser i samarbejde med flere yderst kompetente leverandører - blandt andet OLTC (Outdoor Leadership Training Center), som er vores leverandør på lederkurser og teambuilding-aktiviteter i udlandet.
I spidsen af OLTC står Mads Cronquist, som har et imponerende CV - han er bl.a. uddannet beredskabsofficer, har erfaring fra chefposter i både krigsområder og i private virksomheder, er uddannet i erhvervspsykologi, coach for ledere samt har en CBA med speciale i strategi og innovation.

I vores samarbejde med OLTC tilbyder vi nogle helt unikke muligheder for firmarejser, hvor OLTC og Mads Cronquist står for enestående træning eller udvikling af dine medarbejdere i fantastiske omgivelser. På lederkurserne er der fokus på bl.a. opbygning af robusthed og innovationskapacitet, og fokus for teambuilding-aktiviteterne er at skabe et forbedret arbejdsmiljø og grobund for større effektivitet og bedre konflikthåndtering på arbejdspladsen.

LÆS MERE OM HVAD VI I SAMARBEJDE MED OLTC KAN TILBYDE AF:

LEDERKURSER I UDLANDET

TEAMBUILDING I UDLANDET

LÆS OGSÅ TIP 2!

Her får du råd til, hvordan du udfolder rammerne for rejsen og forventningsafstemmer med arrangøren/leverandøren, så du og din gruppe får det rette indhold af lederkurset/teambuilding-aktiviteterne. Gå til TIP 2.

Right - Box 2 - Phone
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk