Teambuilding på firmarejsen


Overvejer I at invitere jeres medarbejdere på firmarejse til udlandet? Personalerejser.dk arrangerer firmarejser til udlandet, og i samarbejde med OLTC tilbyder vi også teambuilding-aktiviteter undervejs - på højt fagligt niveau, og på både dansk og engelsk! Læs mere om hvordan firmaturen og teambuilding kan kombineres her.

Fordele ved teambuilding på firmaturen

Teambuildingaktiviteter i smukke omgivelser er næsten garanti for styrkede relationer mellem medarbejderne. En teambuildingrejse giver ofte et forbedret arbejdsmiljø, og grobund for større effektivitet og bedre konflikthåndtering på arbejdspladsen. En teambuildingrejse kan derfor være en rigtig god investering i jeres virksomhed, og vi kan hjælpe jer med at starte planlægningen allerede i dag!

I bestemmer indholdet...

I samarbejde med OLTC har vi udviklet et fleksibelt teambuildingkoncept. Det vil sige, at I selv bestemmer indholdet af rejsen og mængden af fysiske aktiviteter undervejs. I får jeres egen professionelle instruktør med på rejsen, som står for aktiviteterne undervejs.

I vælger selv, om teambuildingaktiviteterne skal være det primære formål med rejsen, eller om de blot skal være en god afveksling på kurset, konferencen, seminaret eller mødet. Således kan vi også arrangere teambuilding som en del af en storbyrejse.

Om OLTC

OLTC har 25 års erfaring med outdooraktiviteter, teambuilding og actionlearning. Mads Cronquist står i spidsen for planlægning og afvikling af aktiviteterne. Mads er uddannet beredskabsofficer med erfaring fra chefposter i både krigsområder og i private virksomheder. Han har en CBA-grad med speciale i strategi og innovation, er autoriseret i JTI samt efteruddannelse i erhvervspsykologi. Derudover er han personlig coach for ledere, foredragsholder, forfatter, kampsportsinstruktør samt vildmarksguide. OLTC laver kurser der virker i praksis.

Få en smagsprøve på en aktiv teambuildingrejse med OLTC:

Priser og planlægning

Hver enkelt teambuildingarrangement bygges op fra bunden, og tilpasses jeres gruppes specielle ønsker. Vi har derfor ikke nogen vejledende priser eller fast prisliste. Hvis du overvejer, at teambuilding skal være en del af jeres firmatur, så kontakt os på tlf. 80 20 88 70. Når vi har overblik over nogle af nedenstående emner, kan vi sammensætte et rejsetilbud med forslag til aktiviteter samt en vejledende pris.
 
-Deltagerantal
-Tidsinterval
-Rejsetidspunkt på året
-Rejsedestination
-Typer af aktiviteter undervejs
-Evt. leje af lokationer
-Forplejning undervejs
 
Læs også 3 TIPS til planlægning af succesfulde teambuildingaktiviteter i udlandet HER.

Kontakt os

Hvis I overvejer at planlægge en teambuilding-firmarejse, skal I blot kontakte os med nogle indledende ideer - så finder vi sammen ud af det derfra. Kontakt os på tlf. 88 44 14 80 eller på info@alfatravel.dk. I kan også bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeres teambuilding-firmarejse via formularen nedenfor.

Right - Box 2 - Phone
Kirsten Kallesøe Sandholm Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk