Storbyrejser


En storbyrejse er et klassisk valg til en firmarejse. Storbyerne indeholder så mange muligheder af enhver art, at det ikke er noget problem at sammensætte en veltilrettelagt og indholdsrig rejse.

I kan få det næsten som I vil have det hvad angår både rejseform, indkvartering, restaurantbesøg og aktiviteter. Har en stor del af jeres gruppe allerede besøgt dén storby, I vælger, så hjælper vi fx gerne med en interessant vinkel på jeres tur, så I kommer til at opleve et helt anderledes Barcelona, Rom eller Dublin, end det I måske kender.

Inspiration til firmarejser til storbyer

Vi har sammensat en række inspirationssider med forslag til firmarejser til storbyer. HUSK, det er blot forslag - alle rejser kan tilpasses 100% til netop jeres gruppe. Vi kan også arrangere rejser til storbyer, som ikke er at finde på vores hjemmeside, så kontakt os endelig, hvis du har en rejseidé.

 
Se andre forslag til storbyrejser i menuen til venstre herfor.

Book jeres storby-firmarejse hos os fordi:

  • Tid er penge – vi håndterer alt det praktiske, så du har tid til at gøre det, du er god til
  • Vi sikrer overblikket og holder styr på alle detaljerne. Skulle der mod forventning opstå udfordringer undervejs, er det vores og ikke din hovedpine
  • Altid konkurrencedygtige priser og rejseforslag, som passer til de fleste budgetter
  • Stor fleksibilitet i forhold til ændringer, hvor der har mulighed for det
  • I er dækket under Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden
  • Du får som rejseplanlægger en fast kontaktperson hos os, som er let at få fat i og sikrer dig effektiv kommunikation og tryghed gennem hele planlægningsprocessen


”1000 tak for en virkelig fantastisk tur. Vi vil anbefale jer med glæde til andre og håber at vi kan samarbejde igen næste gang, vi skal af sted. :) ”
Rambøll i Lissabon

Se flere kundetilbagemeldinger

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et tilbud til din gruppe? Ring til os på 88 44 14 80, send en mail på info@alfatravel.dk eller bestil et tilbud nedenfor - det er ganske uforpligtende og giver et godt overblik.
 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk