Firmarejser på ski - Neukirchen


Neukirchen er en oplagt skitur destination, hvis I har en god blanding af øvede og nybegyndere i jeres gruppe. Byen Neukirchen er en hyggelig og traditionel østrigsk landsby, beliggende lige nedenfor skiområdet. Skiliften befinder sig midt i byen, og løfter jer op til nogle gode timer på ski i området Skiarena Wildkogel.

Se vejledende pris for en firmatur til Neukirchen

Østrigs "måske venligste skiområde"

Wildkogel Skiarena betegner sig selv som Østrigs "måske venligste skiområde", og det er ikke uden grund! Området er overskueligt og meget velfungerende, og det samme er skiudlejningen, som er effektiv og fleksibel. På trods af det begrænsede antal pistekilometer (61 km i alt) er der masser af udfordringer for både øvede og begyndere, og områdets opbygning betyder, at der er rigtig god mulighed for at mødes flere gange i løbet af dagen - måske til en glühwein, en øl eller en picnic i sneen?

Skræddersyede skirejser

Vi skræddersyr alle vores firma-skirejser efter den enkelte gruppes ønsker. Vi tilbyder alle transportformer, lige fra vores billige rutebusser til tog- og flyrejser. Mange af vores firmagrupper på ski bruger en forlænget weekend på rejsen, men rejsedagene kan tilrettelægges, lige som det passer jer. Vi samarbejder desuden med flere gode indkvarteringssteder i Neukirchen, så I kan bo, som det passer jer bedst.

Forslag til rejseplan:

Lad dig inspirere af vores forslag til en rejseplan til Neukirchen. Husk, det er kun et forslag, og vi laver gerne et skræddersyet forslag ud fra din gruppes ønsker.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 88 44 14 80. Ellers kan du bestille et tilbud herunder - det er uforpligtende!

Right - Box 2 - Phone
Brian Jacobsen Ekspert i skirejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk