Inspirationskatalog firmarejser

Firmarejser på ski - Kitzbühel


Tag dine kolleger med på en fantastisk skitur til Kitzbühel og få en oplevelse sammen, som vil styrke sammenholdet og give minder for livet. Kitzbühel har alt hvad Østrig kan tilbyde: et godt og varieret skiområde, masser af afterski samt den klassiske Østrigske stemning og hyggelige atmosfære. Her kan skientusiatisterne blandt jer slå sig løs, og I kan sammen hygge jer i den gamle, historiske bydel.

Se vejledende pris på en firmatur til Kitzbühel

Firmaskirejse til Alpernes perle

Kitzbühel er et af Alpernes mest berømte skiområder, som adskillige år i træk er blevet kåret til verdens bedste skiområde. Hvert år i januar finder det berømte styrtløb; Hahnenkamm Rennen, sted her. I den hyggelige by Kitzbühel, findes en gammel historisk bykerne, og en bilfri gågade. Ønsker man ikke at stå på ski, kan man bruge nogle hyggelige timer i byen, slappe af i solstole i baren eller tage en vandretur i den smukke natur.

170 km pister og noget for enhver smag

Skiområdet ved Kitzbühel strækker sig over et stort område på hele 170 km pister (91 km. blå/ 55 km. røde/ 24 km. sorte). Det er let at komme rundt på ski til de forskellige byer i området, og der er både lette og mere udfordrende pister, hvilket gør det velegnet til at skiløbere på forskelligt niveau kan tage på skiferie sammen her og alle få mest muligt ud af det. Udover det alpine område, er her også mere end 40 km. langrendsspor. Det er også muligt at arrangere kælketure og fakkelvandring.

Skirejse tilpasset jeres gruppe

Vi tilpasser altid vores firmaskiture 100 %. I vælger selv, om rejsen skal afvikles henover en forlænget weekend, eller I gerne vil være afsted lidt længere. Vi samarbejder med flere forskellige indkvarteringssteder i Kitzbühel, og finder naturligvis det sted, der matcher jeres ønsker. Se priseksempel her, og kontakt os med JERES ønsker på 88 44 14 80. Du er også velkommen til at bestille et tilbud herunder.
 
Right - Box 2 - Phone
Brian Jacobsen Ekspert i skirejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk