Inspirationskatalog firmarejser

Firmarejser på ski - Kitzbühel


Tag dine kollegaer med på en fantastisk skirejse til Kitzbühel og få en oplevelse sammen, som vil styrke sammenholdet og give minder for livet. Kitzbühel har alt hvad Østrig kan tilbyde: et godt, stort og varieret skiområde, masser af god afterski, hyggelig atmosfære, den klassiske Østrigske stemning samt mulighed for et godt natteliv. Dette kombineret med godt varieret skiløb lige fra brede lette boulevarder til sorte stejle nedfarter der får adrenalinen op i de fleste.

Firmaskirejse til Alpernes perle

Kitzbühel er et af Alpernes mest berømte skiområder, som adskillige år i træk er blevet kåret til verdens bedste skiområde.Hvert år i januar finder det berømte styrtløb; Hahnenkamm Rennen sted her. I den hyggelige by Kitzbühel, findes en gammel historisk bykerne, og en bilfri gågade. Byen er centralt placeret i forhold til skiområdet og har togstation, hvorfra der går tog til både Salzburg og Innsbruck.

Smuk natur og 170 km pister

Skiområdet ved Kitzbühel strækker sig over et stort område på hele 170 km pister (91 km. blå/ 55 km. røde/ 24 km. sorte). Det er let at komme rundt på ski til de forskellige byer i området, og der er både lette og mere udfordrende pister, hvilket gør det velegnet til at skiløbere på forskelligt niveau kan tage på skiferie sammen her og alle få mest muligt ud af det. Udover det alpine område, er her også mere end 40 km. langrendsspor. Det er også muligt at arrangere kælketure og fakkelvandring.

Skirejse målrettet jeres firma

Vi tilpasser altid vores firma skirejser efter det enkelte firmas ønsker. I vælger selv, om I ønsker at rejse med fly, bus eller tog og om rejsen skal afvikles henover en forlænget weekend eller I gerne vil være afsted lidt længere. Vi samarbejder med flere forskellige indkvarteringssteder i Kitzbühel, og finder gerne det sted, der matcher jeres ønsker.
 
Kontakt os på tlf 88 44 14 80 og lad os tage en snak om mulighederne, så vi kan tilrettelægge en skirejse, der falder i jeres smag. Du er også velkommen til at bestille et tilbud herunder - det er helt uforpligtende!

Right - Box 2 - Phone
Brian Jacobsen Ekspert i skirejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk