Budapest vinrejse - Rejseforslag


Se priser på turen HER.

Forslag til rejseplan (Budapest vinrejse)

Dag 1:

Efter ankomst til Budapest lufthavn bliver jeres gruppe afhentet af bus, og I kører til hotellet i Budapest. I tager herefter på en 4 timers byrundtur i Ungarns hovedstad og ser bl.a. Heltepladsen, Vajdahunyad slottet, Operahuset, Basilikaen, Synagogen, Matthias kirken og Fiskerbastionen.

Om aftenen tager vi til Domus Vinorum, hvor I vil få en 3-retters middag samt vinsmagning.

Dag 2:

Om formiddagen ser I lidt mere af byens Pest-side, det er f.eks. muligt at besøge Hospital in the Rock. Til frokost er der 2 muligheder; man kan enten vælge at afholde et madlavningskursus i Central Market Hall. Man bliver her opdelt i mindre grupper, og skal sammen udarbejde en indkøbsliste, handle råvarerne på markedet, lave retterne i køkkenet, og til sidst spiser gruppen det færdige resultat sammen. Den anden mulighed er at man tager til First Strudel House, hvor I får en præsentation omkring, hvordan man laver en rigtig ungarsk strudel. Herefter spiser I frokost på stedet.

Om eftermiddagen besøger I Szamos Gourmet House, som både er en slik-butik, kaffebar og chokolade produktion. Man kan her få lov til at overvære processen i at producere disse håndlavede chokolader.

Om aftenen er det f.eks. muligt at spise middag på Restaurant Halászbástya, som er beliggende på Pest siden ved siden af Fiskerbastionen. Denne restaurant har en vin-liste med 220 vintyper fra alle Ungarns vin-regioner.

Dag 3:

Formiddagen er til fri afbenyttelse i Budapest.

Om eftermiddagen kører I en tur til Ungarns yngste vin-region Etyek, som ligger kun 1 times kørsel fra Budapest. Her skal I på en ”mini gastro” tur. I besøger en ”Gammon-Master”, som er berømt for at producere lækker skinke (ala parmaskinke), og her får I mulighed for at smage på skinken og høre lidt om produktionen af den. Herefter vil der være vinsmagning hos Etyeki Kuria vingården af 6 forskellige slags vine.

Aftenen er til fri afbenyttelse. Vi foreslår, at man evt. bestiller en sejltur på Donau-floden, da udsigten indover Budapest fra vandsiden om aftenen er utrolig flot. Det er også muligt at kombinere med en middag ombord.

Dag 4:

Der tjekkes ud fra hotellet, og vi kører med bus til Budapest lufthavn, hvorfra turen går hjem til Danmark.

Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk