Firmarejse til Paris


Paris er kærlighedens by og er mere end let at elske! Der er seværdigheder og oplevelser for enhver smag, og dette gør Paris til et særdeles egnet rejsemål for en hyggelig firmarejse. Vi hjælper meget gerne med at tilrettelægge personaleturen, så den bliver helt optimal i form af fælles oplevelser og store seværdigheder.

Oplevelser i Paris på firmarejsen

Paris er fuld af hyggelige caféer og spisesteder samt atmosfærefyldte kvarterer - men Paris er meget mere end baguettes og café au lait. Det er næsten et must, at jeres program på turen indeholder en sejltur på Seinen. Her kommer I forbi nogle af byens allerstørste seværdigheder. Et af byens højdepunkter er også at opleve Montmartre området; Med den skønne Sacre-Coeur kirke i ryggen kan I nyde udsigten over hele Paris. Udsigt er der også i rigt mål fra Eiffeltårnet, som er imponerende både og se på og at besøge.

Firmarejse fra et nyt perspektiv

På firmarejsen er det altid godt at have et programpunkt eller en aktivitet som er turens absolutte højdepunkt - dét som I kommer til at tale om, når I er tilbage på kontoret. Vi foreslår en middag på Dans le Noir, hvor middagen indtages i mørke, eller Palais de Tokyo, som tager prisen for at være det mest kreative og underholdende museum for samtidskunst i Paris. Se flere programforslag.

Vi har selv været på firmarejse i Parislæs om AlfA Travels Paris tur her!

Indkvartering på firmarejsen i Paris

På firmarejsen kan I blandt andet vælge at bo på Hotel Lodge du Centre - et 3-stjernet hotel beliggende blot 1 km fra Louvre museet. Her får I fine, moderne værelser, gratis Wi-Fi, loungebar og en rigtig fin base for firmarejsen. Læs mere om dette hotel samt vores andre indkvarteringsmuligheder HER.

Forslag til rejseplan

Lad dig inspirere af vores forslag til en konkret rejseplan til firmarejsen i Paris. Husk, at vi altid laver et gratis og uforpligtende tilbud, som er tilpasset netop jeres gruppes ønsker.
Tilknyttet fil:    Personaletur til Paris (557 Kb)

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores firmarejser til Paris, så er du velkommen til at ringe på 8844 1480 eller skrive til info@alfatravel.dk. Du kan også bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse nedenfor.
 
Right - Box 2 - Phone
Lotte Ladefoged Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk