Personaletur London


London er kendt som byen der aldrig sover... På en firmatur til byen er der derfor nok at se til - både dag og nat! Tag hele virksomheden eller afdelingen med på en firmarejse til London, hvor der er alle muligheder for et veltilrettelagt og spændende program.

Essensen af London

Vi sammensætter naturligvis jeres program lige efter jeres ønsker og budget. Vi kan dog anbefale at indfange "essensen af London" det være sig for at smage på hjemmebrygget øl og engelske pies, se en af de traditionsrige og berømte London musicals, se byen fra oven fra ikoniske London Eye, tage på shopping på Oxford Street eller på marked på Portobello Road. Vi lægger selvfølgelig også tid ind i jeres program, så I kan inddrage fagrelevante aktiviteter eller opleve byen på egen hånd. Læs mere om programmuligheder i London.

Anderledes sightseeing i London

Overvej at se London fra et anderledes perspektiv på firmarejsen. Vi foreslår en kajak-tur på Themsen eller en guidet rundtur i det Olympiske område fra OL i London i 2012. En anden god mulighed er at tage på byrundtur med guide på "Big Fat Tire"-cykler. Med cyklen som transportmiddel kommer I let, hurtigt og sikkert rundt i byen, og I slipper for ømme fødder!

Se fodbold på firmarejsen

Kombiner firmarejsen med en fodboldkamp med et af de engelske tophold - mærk suset på stadion sammen med tusindvis af fans og ikke mindst kollegerne eller medarbejderne. Kontakt os og forhør dig om mulighed for billetter.
 
Du kan også finde inspiration til jeres program i London i vores programforslag.

Indkvartering på firmarejsen i London

Der er gode muligheder for at finde et hotel der passer jeres budget og ønsker, blandt de muligheder vi tilbyder. I kan for eksempel vælge at bo på St. Giles Hotel, som ligger i Londons West End kvarter, mindre end 5 minutters gang fra metrostationen Tottenham Court, butikkerne på Oxford Street samt det berømte Dominion Theatre. Læs mere om dette hotel samt vores andre indkvarteringsmuligheder HER.

Forslag til rejseplan

Lad dig inspirere af vores forslag til program på firmarejsen til London.
Eller se dette specifikke program, vi har lavet for en gruppe på firmatur i London:
Tilknyttet fil:    Rejseplan - London (344 Kb)
Kontakt os på tlf. 88 44 14 80 eller info@alfatravel.dk , hvis du har spørgsmål angående vores firmarejser til London, eller bestil et uforpligtende og gratis tilbud nedenfor.
 
 
Right - Box 2 - Phone
Kirsten Kallesøe Sandholm Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk