Personaletur Castelli Romani


Castelli Romani er ikke så kendt, men ikke desto mindre er det lille område i Italien et fantastisk og naturskønt alternativ til en storbytur til Rom. Området kaldes for Castelli Romani (Romani = Romerske, Castelli = Borge), da de små byer ligger fordelt i landskabet, og fordi de alle i middelalderen havde en adelsborg beliggende på byens højeste punkt. I renæssance- og barokperioden blev Castelli Romani de højtstående, adeliges foretrukne sommerrecidens, hvilket de mange gamle, smukke pragtvillaer i området vidner om.

›› Se også vores vejledende priser på en firmarejse til Castelli Romani.

Firmatur til Castelli Romani efter jeres hoved

På en tur til Castelli Romani er der rig mulighed for at sætte jeres helt eget præg på turen. Vi har lavet et forslag til grundstammen, og så kan I herudfra tilvælge aktiviteter og udflugter, alt efter jeres ønsker for indhold og budget. Sammen med de traditionelle seværdigheder i området, er der eksempelvis også gode muligheder for blandt andet trekking, kano/kajak, mountainbike, golf, teambuiling i 4-hjulstrækker og vingårdsbesøg. Maden og vinen i området er for eksempel også i en klasse for sig!

Panoramaudsigt fra hotelværelset

Vi tilbyder flere forskellige og meget hyggelige indkvarteringssteder i området. Vi anbefaler bl.a. et af vores 4-stjernede hoteller beliggende i Albaner-bjergene med panoramaudsigt. Det tidligere kloster er optimalt for firmagrupper og er udstyret med jacuzzi, mødelokaler, solterrasse og pool, som er åben i sommermånederne. Vores indkvarteringssteder ligger generelt tæt på vandreruter, kajakaktiviteter og golfbane - så mere optimalt udgangspunkt for en hyggelig firmatur findes næsten ikke.

Forslag til rejseplan

Lad dig inspirere af vores forslag til en rejseplan på firmarejsen til Castelli Romani og Albaner-bjergene. Husk, vi laver altid et gratis og uforpligtende tilbud, som er tilpasset netop jeres gruppes ønsker!

Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk