Referencer


Vi har arrangeret skræddersyede firmarejser for en lang række virksomheder. Nedenfor kan du se et udpluk af vores kunder og deres oplevelse med at rejse med AlfA Travel Personalerejser.
Lange tilbagemeldinger er kortet ned med angivelse af (...).

Mogens Christensen, Irmas Butikschefklub

Rejse til Hamborg

"Vi havde en pragtfuld tur. Alle var tilfredse med indholdet, selvom det var forholdsvist begrænset hvad vi skulle nå. (...) De bookede restauranter, både East og Parlament, ydede en fantastisk service. Den bedste aften var så ubetinget det sidste sted, Caramba Especial. Det så sgu' ærlig talt ikke ud af så meget, da vi gik forbi dagen før om formiddagen. Stedet var lukket og sammenlignet med de steder der havde åbent til frokost, så det lidt lurvet og halv trist ud. Men da vi kom om aftenen blev vi blæst fuldstændig bagover. Der var sang og musik (på den gode måde), og selvom vi var et stort selvskab, så blev vi opfordret til at holde en fest. Maden var også helt outstanding. Alle har efterfølgende kommenteret på det sted. (...) Hotellet var fint. Ikke mindst morgenmaden var flot. Så alt i alt; Vores tur til Hamborg, levede til fulde op til vores forventninger, og når vi om to år (forhåbentlig), igen skal planlægge en tur, så kontakter jeg dig med sikkerhed igen."

Susanne Boisen, Lintex A/S

Rejse til Mallorca

"Vi har haft en FANTASTISK tur!! Bedre kan det ikke beskrives. (...) Hotellet var et rigtig dejligt sted, det lå fantastisk lige ned til stranden og faciliteter og service var i top! Besøget på vingården var en stor oplevelse – det kan virkelig anbefales! Skønt sted og super service. (...) Alt i alt har vi haft en fantastisk tur, som vi vil tale om og mindes lang tid fremover! Jeres/din service har været til et stort 12-tal. Du har svaret lynhurtigt på alle mine mange spørgsmål og I vil helt sikkert stå først i rækken, hvis vi engang skal planlægge en lignende tur!"

Christina Hald, Risskov Revision

Rejse til Gdansk

"Vi vil gerne sige tusinde tak til jer for en velarrangeret tur til Gdansk. Først og fremmest for jeres forslag/anbefaling af at vælge netop Gdansk, det er en skøn og smuk by. Alt på turen klappede. (...)
Tastes of Gdansk lørdag var virkelig godt, to meget engagerede guider som var enormt inspirerende og opgaverne var underholdende. Vi blev meget overrasket over mængden af mad på turen. Det er ikke kun små retter man får serveret  (...)
Hotellet var også rigtig godt, med gode faciliteter og havde god service. Vi havde booket mødelokale to dage og det fungerede. Maden i deres restaurant skuffede i forhold til vores forventning, men efter en fantastisk ”tasting dinner” på Hilton fredag aften var det også svært at ”komme efter” lørdag aften.
Vi har været ovenud tilfreds med turen og forløbet med planlægning sammen med jer. Vi vil helt klar anbefale jer til andre."

PC Schematic A/S

Rejse til Budapest

"Vi har haft en helt fantastisk tur. En super guide, og det var nogle gode steder vi besøgte, alt var bare super godt, vi kunne godt have brugt noget mere tid, men det havde vi jo desværre ikke mulighed for i denne omgang, men stor ros til det hele."

Lise Skovgaard Pedersen, Kant Arkitekter

Rejse til Helsinki og Jyväskylä
 
"Det har været en super god tur, og alt er bare gået efter planen uden problemer. Tak for din hjælp igennem hele planlægningen – det har lettet mit arbejde rigtig meget!"

Nina Lippert, e-Types A/S CPH

Rejse til Venedig
 
"Stor tak til AlfA Travel og til Louise Fog, som personligt varetog vores firmatur til Venedig. Vi var i trygge og professionelle hænder hele vejen igennem. Jeg kan kun varmt anbefale AlfA Travel.”

Anne Bank Lindberg, MCB A/S

Rejse til Mallorca
 
"(...) AlfA Travel har løftet en kæmpe byrde af mine skuldre ved at stå for alt det praktiske omkring vores firmarejse. Alt klappede perfekt fra planlægningen til selve rejsen. Deres samarbejdspartnere på destinationen var også yderst professionelle. Kollegaerne har også været yderst begejstrede for oplevelsen, så derfor har jeg uden tøven valgt at bruge AlfA Travel til at løfte opgaven igen i år."

Rambøll Danmark A/S (Arkitekter) - Aarhus

Rejse til Lissabon

”1000 tak for en virkelig fantastisk tur. Vi vil anbefale jer med glæde til andre og håber at vi kan samarbejde igen næste gang, vi skal af sted. :) ”

Sanne Sørensen, Midtconsult

Rejse til Milano

"Jeg er stadig helt høj over hvordan det hele bare lykkedes :)

Fantastisk og yderst professionel tilgang til opgaven fra første møde. Vi blev præsenteret for det Alfa Travel kunne stå inde for. Det har virkelig været en fornøjelse at samarbejde med jer. Du skal have den største ros, lige fra den første dialog omkring rejseideer og aktiviteter. Planlægningsfasen, de mange mange spørgsmål, der var altid svar indenfor rimelig tid. Justeringer på antal, værelser osv. i tiden frem til afgang og den tryghed du var med til at skabe omkring den kæmpe opgave at få 200 mennesker afsted i 2 fly og placeret på to hoteller i nærheden af hinanden. At finde aktiviteter, spisesteder og seværdigheder som rammer så bredt er fantastisk. (...)"

En deltager på Midtconsults firmatur var så begejstret,
at han lavede sin egen anmeldelse.

Paul Damholt Mogensen, Herreklubben

Rejse til Budapest
 
"Mange tak for et rigtigt godt samarbejde med planlægning af vores herretur til Budapest i anledning af Herreklubbens 25 års jubilæum. Det var en super tur hvor alt bare klappede, sejlturen på Donau var helt perfekt både mad og vin blev rost op i skyerne, dansen var også sjov (stakkels instruktører;)) og termal badene var lige hvad vi trængte til sidst på turen. Endnu engang tak for samarbejdet, det har været en fornøjelse."

Mette Randbøll Pedersen, WAOO

Rejse til Berlin

"Vi havde en rigtig fin tur og alt fungerede rigtigt godt, så mange tak for hjælpen med det hele :)"

Majbritt Hjorthøj Balzer, Airlaid

Rejse til Budapest

"Alle synes det har været en fantastisk tur. Dejlig by og fantastisk vejr. Hotellet/værelserne var flotte og pæne. Vi kunne dog godt have brugt nogle altaner eller udendørs sidde muligheder ved hotellet. (...) AlfA Travels service har været super. Det er dejlig, som ansvarlig på turen, at have en backup i DK. Vores ture, Budapest by bike, Floklora aften og aftensejltur, var alle vellykkede. Så alt i alt en super tur :)"

Henrik W. Olsen, Dansk Metal

Rejse til Krakow

"Vi har haft en fantastisk tur. (...) Alle har rost de busser der har fragtet os rundt også chaufførerne har fået ros. Hotellet var helt perfekt uden bemærkninger – vi var meget positive over kvaliteten af den pose vi fik med morgenmad da vi skulle afsted 06.30 til KZ lejren. Vi har været meget tilfredse med jeres service, det var fint at i selv henvender jer til os omkring spisested, hvor i foreslog at skifte sted, det viste sig at være en god beslutning, maden var der ikke noget galt med det var en anderledes oplevelse for flere på den positive måde og musik hvor de sang Jidis var også en god oplevelse. Vores guide på byvandringen var fantastisk, og saltminen en kæmpe oplevelse. (...) Tak for hjælpen og din imødekommenhed."

Henrik Jensen, Irma

Rejse til Nice

"Vi havde en rigtig god tur til Nice, og den levede helt op til vores forventninger. (...) Taste of Nice turen, den skulle alle prøve – søde guider – meget oplysende omkring byen og den lokale mad – mange smagsprøver. (...) Og så selvfølgelig også din / jeres service herhjemme inden afrejsen, det har i som sædvanligt klaret flot. Så skønt at lande hjemme igen og høre alle dem som var med give udtryk for en super vellykket tur, det kunne ikke gøres bedre Og mon ikke Alfa Travel kommer på tale næste gang vi skal afsted på tur."

Christian Wolff, GH Form

Rejse til Sevilla

"Vi havde en fantastisk tur til Sevilla. Det er en by der overraskede ALLE, smuk by, liv og go mad. Dit arbejde har været virkelig godt, alt på turen fungerede som det skulle. Du har lavet en go planlægning, fik alt til at fungere, med 22 personer der rejser sammen, det er flot. Hotellet lå lige i smørhullet, personalet og naboerne var meget flinke og hjælpsomme. De fik tjekket alle 22 ind på under 10 minutter , tagterrassen var uovertruffen dejlig. Vi er glade for at du havde reserveret bord begge de aftner vi var der. Det ville havde været svært at finde noget selv med plads til 22 personer. De to restauranter du havde fundet, den ene med flamenco dans, var begge gode. Flamenco showet må havde være et af de bedste i byen, det kunne både ses og mærkes. Kanalrundfarten du arrangerede lørdag formiddag fungerede ligeledes rigtig godt. Tak for en go service og timet planlægning de bedste anbefalinger fra GH Form til AlfA Travel."

John Hansen, Hvide Hest Dyrehavsbakken

Rejse til Zurich og Strasbourg

”Jo tak, vi er kommet godt hjem, og har været rigtig glade og tilfredse med hjælp og planlægning. (...) En særdeles perfekt gruppe-rejse."
 
____________________________________________________
Skal vi også hjælpe dig med planlægningen af jeres firmarejse?
Kontakt os på 8844 1480/info@alfatravel.dk og hør nærmere.
Right - Box 2 - Phone
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk