Priser dublin

Personalerejser Dublin


Hvad enten det er whiskey, shopping, historie eller gastronomi, der trækker, er Irlands største by den perfekte destination til en firmarejse! Folkemusikken og den gode, lokale øl fylder hele Dublins latinerkvarter, Temple Bar. Her er lækre caféer og restauranter samt masser af historiske bygninger og kirker. Samtidig er centrum i den hyggelige by ikke større, end at det er nemt at opleve til fods. På firmaturen foreslår vi et par dage i levende Dublin, men også en udflugt ud i den skønne irske natur.

Se vores vejledende priser på en firmarejse til Dublin.

Must sees og aktiviteter i Dublin

Selvom firmaturen til Dublin ofte kun varer et par dage, så kan I med vores hjælp stadig få den irske folkesjæl helt ind under huden. Tag fx på Guinness Bryggeriet, kajak-sightseeing eller prøv kræfter med Riverdance eller Gaelic Games. Vi vil også anbefale Dublin Castle, Trinity College, Writer´s Museum, Malahide Castle og Glendaloug Powercourt! Med andre ord bliver det svært at vælge til og fra! Med vores hjælp kommer I tættere på, hvordan netop jeres program skal se ud.

Dublin - hovedstad på "den grønne ø"

Dublin er en spændende og pulserende by, og tiden på firmaturen kan selvfølgelig sagtens bruges i Dublin alene. Ofte får I dog først det helt rette billede af "den grønne ø", Irland, når I har oplevet dens grønne vidder. Tag fx på vores heldagstur med bus til County Meath, Louth og Wicklow Mountains. De lyngklædte bjerge og den krystalklare luft er den direkte vej til opsparing af ny energi!

Indkvartering på firmarejsen i Dublin

Vi tilbyder indkvartering i Dublin for enhver smag. Så hvad passer til jeres firmarejse? Overvej fx et af de mest centralt beliggende hoteller i Dublin med udsigt udover floden Liffey - Arlington Hotel. Læs mere om dette hotel samt se nogle af vores andre hoteller i Dublin her.

Har du spørgsmål, eller vil du bestille et tilbud?

Husk, vi laver altid et gratis og uforpligtende tilbud, som er tilpasset netop jeres gruppes ønsker. Du kan bestille et uforpligtende tilbud herunder til din gruppe, og kontakt os gerne på 8844 1480, hvis du har spørgsmål.
 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk