Pecs og Balatonfüred - Rejseforslag


Se priser på turen HER.

Forslag til rejseplan (Pecs og Balatonfüred vinrejse)

Dag 1:

Efter ankomst til Budapest lufthavn bliver jeres gruppe afhentet af bus, og I køres til byen Pecs - den 5. største by i Ungarn, som ligger tæt ved grænsen til Kroatien, Serbien, Slovenien og Østrig. På vejen til Pecs vil der være et stop i vinregionen Szekszard. Den mest kendte drue fra dette område er Kadarka. Området er klimamæssigt rigtig godt, da her er lange varme somre og milde vintre.

Efter ankomsten til Pecs, er aftenen til fri afbenyttelse.

Dag 2:

Om formiddagen er der byrundtur i Pecs, hvor I bl.a. ser Biskoppens palads og katedralen. Bagefter kører I til vinregionen Villany, hvor I skal besøge en vingård og spise frokost samt have en vinsmagning med 3 forskellige slags vine. Om eftermiddagen køres der videre først til byen Siklos, hvor I besøger slottet her. Sidste stop på ruten denne dag er Harkany Badet, som er et af centraleuropas mest berømte Termiske bade - det ligger i en 13,5 hektar stor naturpark. Man får her mulighed for at slappe lidt af i de termiske bade. I slutter ved hotellet i Pecs, hvor aftenen er til fri afbenyttelse.

Dag 3:

I tjekker ud fra hotellet i Pecs, og bussen kører jer til Keszthely, hvor I skal besøge slottet her. Slottet er både et museum, konferencecenter samt kulturelt center. Herefter kører I til Tapolca, ikke langt fra Balatonsøen - her er et langt grottesystem under byen, og her kan I komme på 1 times unik sejltur inde i det imponerende grottesystem. Efter sejlturen kører I så til området Badacsony, hvor I skal besøge en vingård, hvor I skal nyde en frokost og have en vinsmagning med 3 slags vine. Dagen ender i Balatonfüred, som ligger ved Balatonsøen. Hvis vejret er godt, kan det anbefales at bade i søen. Overnatning på hotel i Balatonfüred.

Dag 4:

Der tjekkes ud fra hotellet, og I kører med bus til Budapest lufthavn, hvorfra turen går hjem til Danmark.

Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk