Midtconsult i Milano


"Jeg er stadig helt høj over hvordan det hele bare lykkedes :)

Fantastisk og yderst professionel tilgang til opgaven fra første møde. Vi blev præsenteret for det Alfa Travel kunne stå inde for. Det har virkelig været en fornøjelse at samarbejde med jer. Du skal have den største ros, lige fra den første dialog omkring rejseideer og aktiviteter. Planlægningsfasen, de mange mange spørgsmål, der var altid svar indenfor rimelig tid. Justeringer på antal, værelser osv. i tiden frem til afgang og den tryghed du var med til at skabe omkring den kæmpe opgave at få 200 mennesker afsted i 2 fly og placeret på to hoteller i nærheden af hinanden. At finde aktiviteter, spisesteder og seværdigheder som rammer så bredt er fantastisk. (...)"

SANNE SØRENSEN, MIDTCONSULT
Rejse til Milano

  

En deltager på Midtconsults firmatur var så begejstret, at han lavede sin egen anmeldelse, som du kan læse herunder.

”Jeg håber meget I trives med at få ros, for der er en syndflod af det på vej! Jeg går ind for at folk, der gør et godt stykke arbejde, skal have det at vide. Er I ikke enige skal I ikke læse videre :)

Den tur til Milano var noget af det mest velorkestrerede, sjove, spændende, professionelle, episke og helt igennem fantastique jeg har været med på. Hvordan det (stort set) gnidningsløst lykkedes jer at få små 200 mand afsted i to forskellige flyvere, booket dem ind på hoteller samt få dem bespist og ”bedrukket” er mig en gåde. Godt gået! Virkelig… Fordelingen af aktiviteter og på-egen-hånd-tid var også lige i skabet, skattejagten (teambuilding) var skide sjov og slutteligt var turen til- og frokosten på øen i Lago de Maggio helt i særklasse. Så tak igen og I skal vide at jeg allerede har sat et fiktivt, usynligt kryds i fremtidskalenderen til den næste tur I står for” :)
 
Midtconsult var på firmatur til Milano i maj 2017.

Skal vi også arrangere jeres firmaturRing til os på 8844 1480 eller send en mail til info@alfatravel.dk og lad os få en dialog om mulighederne. 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk