Lederkurser i udlandet


Personalerejser.dk arrangerer firmarejser til udlandet, og i samarbejde med OLTC tilbyder vi også lederkurser undervejs - på højt fagligt niveau! Læs mere om OLTCs lederkurser og koncept her.

Fordele ved et lederkursus på firmaturen

OLTC arbejder med modulopbyggede læringsforløb, der er udviklet efter metoden "De 3 H'er". De 3 H'er er OLTCs egen metode, som indebærer at øge læringseffekten maksimalt gennem inputs til både Hovedet, Hænderne og Hjertet. Med fokus herpå trænes dine medarbejdere af specialkorps-instruktører i at eksekvere og komme i mål, hvilket er med til at udvikle dem i deres arbejdsliv som ledere.

Med 25 års praktisk erfaring i bagagen til at understøtte deres metode, leverer OLTC enestående træning af dine medarbejdere i fantastiske omgivelser, med fokus på opbygning af robusthed og innovationskapacitet.

I bestemmer indholdet...

Læringsforløbene består af action learning team building forløb, personaleudvikling og ledertræning, typisk af 1-2 dages varighed. I vælger dog selv, hvorvidt læringsforløb skal være det primære formål med jeres firmarejse, eller om de blot skal være en god afveksling på kurset, konferencen, seminaret eller mødet. Således kan vi også arrangere lederkurser som en del af eksempelvis en storbyrejse, eller tilpasse et lederkursus til netop jeres firmatur på anden vis.

Om OLTC

Mads Cronquist står i spidsen for planlægning og afvikling af aktiviteterne hos OLTC. Mads er uddannet beredskabsofficer, med erfaring fra chefposter i både krigsområder og i private virksomheder. Han har en CBA-grad med speciale i strategi og innovation, er autoriseret i JTI samt efteruddannet i erhvervspsykologi. Mads er desuden personlig coach for ledere, foredragsholder, forfatter, kampsportsinstruktør samt vildmarksguide. Dine medarbejdere er altså i de bedste hænder med OLTC som skaber af rammerne for aktiviteterne på jeres firmatur.

10 ledere på en 4-dages rejse med OLTC - se med her:

Priser og planlægning

Hver enkelt lederkursus arrangeres fra bunden og tilpasses jeres gruppes specielle ønsker. Vi har derfor ikke nogen vejledende priser eller fast prisliste. Hvis du overvejer, at et lederkursus skal være en del af jeres firmatur, så kontakt os på tlf. 80 20 88 70. Når vi har overblik over nogle af nedenstående emner, kan vi sammensætte et konkret rejsetilbud samt en vejledende pris.

-Deltagerantal
-Tidsinterval
-Rejsetidspunkt på året
-Rejsedestination
-Typer af aktiviteter undervejs
-Evt. leje af lokationer
-Forplejning undervejs
 
Læs også 3 TIPS til planlægning af succesfulde lederkurser i udlandet HER.

Kontakt os

Hvis I overvejer at planlægge en firmatur der inkluderer et lederkursus, skal I blot kontakte os med nogle indledende ideer - så finder vi sammen ud af det derfra. Kontakt os på tlf. 88 44 14 80 eller på info@alfatravel.dk. Det er også muligt at bestille et gratis og uforpligtende tilbud via formularen nedenfor.


Right - Box 2 - Phone
Kirsten Kallesøe Sandholm Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk