Indkvartering - Berlin


På firmarejsen til Berlin er der mange muligheder for indkvartering, alt efter hvad jeres ønsker og budget er. Nedenfor finder du et udvalg af vores hoteller, men vi kan klare stort set alle forespørgsler - så kontakt os endelig hvis I har særlige ønsker.

Hotel Park Inn

4-stjernede Hotel Park Inn ligger overfor Alexanderplatz Station, hvorfra der er gode forbindelser til alle dele af Berlin. Museumsinsel og det livlige Hackescher Markt ligger desuden 10 minutters gang derfra. Alle værelser har aircondition, TV og marmorbadeværelse med massagebruser og gulvvarme. Der tilbydes internet via kabel eller trådløs internetadgang mod et tillægsgebyr. Der er masser af mulighed for at nyde god mad i hotellets restauranter, slappe af i wellness-centeret eller på hotellets tagterrasse, som har en malerisk udsigt ud over det centrale Berlin.

Se hotellets placering på kort, og læs mere om det her.

Hollywood Media Hotel Kurfürstendamm

Dette hotel er beliggende på den ikoniske Kurfürstendamm, hvorfra alle Berlins seværdigheder nemt og hurtigt nås med offentlig transport. Hotellet er en hyldest til Hollywood-stjerner fra det sidste århundrede - alle 217 værelser er fx opkaldt efter en skuespiller eller instruktør. Værelserne er udstyret med bl.a. designergulve, Wi-Fi, kaffe-/testation, minibar, TV samt rummelige lækre badeværelser. Hotellet fungerer desuden som konference-og businesshotel, ligesom det har fitness- og wellnessområde til rådighed samt flere restauranter og caféer.

Se hotellets placering på kort, og læs mere om det her.

Hotel Holiday Inn Berlin Alexanderplatz

Central beliggenhed ved Alexanderplatz med ca. 8 minutters gang til Alexanderplatz station (S- og U-Bahn). Hotellet har restaurant, fitnesscenter og gratis Wi-Fi. Hotellets lydisolerede værelser er stilfuldt indrettede med moderne møbler og har alle TV og te-/kaffefaciliteter. Der serveres dagligt overdådig morgenbuffet, og man kan desuden nyde et stort udvalg af internationale retter i Restaurant La Maison de L'entrecôte.

Se hotellets placering på kort, og læs mere om det her.

Leonardo Hotel Berlin Wilmersdorferstrasse

Centralt, moderne og livligt 3-stjernet hotel, som ligger i bydelen Charlottenburg blot 50 m fra metrostationen "Bismarckstraße". Alle 274 moderne værelser har gratis Wi-Fi, TV og eget badeværelse. Derudover er der en dejlig morgenmadsrestaurant med et bredt udvalg af morgenmad, og ind i mellem måltiderne tilbyder Grab'n'Go stationen snacks og drikkevarer. Sidst på dagen/aftenen kan man slappe af i den stilfulde lobbybar "Wilma´s".

Se hotellets placering på kort, og læs mere om det her.

Har du spørgsmål, eller vil du bestille et tilbud?

Kontakt os på tlf. 8844 1480 eller info@alfatravel.dk hvis du har spørgsmål, eller bestil et gratis og uforpligtende tilbud via formularen nedenfor.

Right - Box 2 - Phone
Kirsten Kallesøe Sandholm Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk