priser barcelonarejseplan Barcelona

Firmarejser Barcelona


Barcelona har et usædvanligt varieret udbud af oplevelser; gastronomi i verdensklasse, moderne arkitektur, romerske ruiner og gotiske gyder, strand og bjerge inden for rækkevidde og ikke mindst muligheder for sportsevents ud over det sædvanlige (herunder mortorsport F1 og fodbold med FC Barcelona).
 
På mange måder er byen en perfekt destination for en god firmarejse - her kan let kombineres fagligt indhold, sightseeing, shopping, strandliv og fantastiske madoplevelser. Find vores vejledende priser på en firmarejse til Barcelona her.

Aktiviteter på firmaturen i Barcelona

Det der gør en firmarejse særlig mindeværdig er de gode, sjove og anderledes oplevelser undervejs. Vi kan sammensætte et spændende program til jeres firmarejse til Barcelona - I bestemmer hvor meget af tiden I vil bruge på aktiviteter, og hvilken slags det skal være. Hvad med at give rejsedeltagerne lidt ekstra luft under vingerne med en ballonsafari over det smukke Catalonien? Se vores forslag til programpunkter i Barcelona, som indeholder nogle af følgende muligheder:
 
  • Udflugt til vingård eller cavaproduktion
  • Ballonsafari
  • Guidet tur i Go-Cars
  • Udflugt til Montserrat
  • Rundvisning på Camp Nou
     

Indkvartering på firmaturen

Vi kan tilbyde en række forskellige muligheder for indkvartering i Barcelona, så det er muligt at finde noget der passer til jeres ønsker og budget. En mulighed er Hotel Auto Hogar, som ligger blot 10 minutters gang fra Barcelonas berømte gade La Rambla, hvilken er et besøg værd i sig selv! Læs mere om dette hotel samt vores andre indkvarteringsmuligheder her.

Firmatur på en weekend

Varigheden af jeres firmarejse tilpasses naturligvis jeres gruppes ønsker. I behøver dog ikke en hel uge for at kunne få en vellykket firmarejse med et godt indhold. Rejsetiden til Barcelona er meget overkommelig, så I kan faktisk nøjes med en weekend og stadig have tid til både et par spændende aktiviteter undervejs samt hyggeligt, socialt samvær i den charmerende by.
 
Kontakt os på tlf. 88 44 14 80 eller info@alfatravel.dk , hvis du har spørgsmål angående vores firmarejser til Barcelona, eller bestil et uforpligtende og gratis tilbud nedenfor.
 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk