Firmarejse Beijing


Vil I give medarbejderne eller måske nogle kunder en oplevelse ud over det sædvanlige? Så er Beijing værd at overveje! Det er et anderledes valg til firmaturen, og en rejse hertil kan faktisk laves indenfor et fornuftigt budget. Kina og ikke mindst Beijing har en af de mest fremadstormende økonomier, og på firmarejsen er der rig mulighed for at få et indblik i Kinas spændende kultur, forretningsliv og mange seværdigheder. I Beijing kan fagligt indhold og oplevelser kombineres på bedste vis!

I Kinas hovedstad står oplevelserne i kø!

Beijing er indbegrebet af, hvad man forstår ved Kina - Den Kinesiske Mur, Den Himmelske Fredsplads, Sommerpaladset og Den Forbudte by. Topseværdighederne står i kø! Beijing er på én og samme tid fuld af historie og fokuseret på fremtiden, med dens store vækst og 16-sporede boulevarder. Programmet på firmaturen er helt op til jer, men det vil være oplagt at lave et godt mix af netop det nye og det gamle.
 
Husk uanset hvad at spise en middag på en lokal restaurant, hvor den berømte ret Beijing Duck (tidligere kaldt Peking Duck) serveres! Vi hjælper naturligvis gerne med konkrete idéer til en rejseplan og planlægning.

Nærstudér Beijing på firmarejsen

Vi anbefaler, at I på firmarejsen til Beijing bruger tid på at komme tæt på den kinesiske kultur. Lad os arrangere en cykeltur eller gåtur i de snævre hutonger, eller tag på rundtur med de kinesiske rickshaws i de spændende gader. Det er også muligt at få en guide med på det lokale grøntsags- og madmarked, hvor der er mulighed for at smage på det meste - alt efter hvor jeres grænse går...! Mulighederne er næsten uendelige. Så kontakt os med jeres idéer, så undersøger vi mulighederne.

Beijing firmarejse - indkvartering og priser

Prisen på en firmarejse til Beijing varierer meget, alt efter hvor mange deltagere I er, hvornår I ønsker at rejse og hvilken indkvartering I ønsker. Af den grund kan vi kun oplyse en vejledende pris - fra kr. 6.998,- pr. person

Ring til os og fortæl om jeres planer og budget, eller bestil via formularen nedenfor, så giver vi meget gerne et uforpligtende tilbud inkl. pris for hele jeres gruppe.
 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk