Firmature på ski - Pass Thurn


En skirejse danner en af de bedste rammer for afslappet samvær og opladning; Frisk bjergluft, blå himmel og fysiske aktiviteter sætter gang i hjernen og udviklingen af nye idéer. Skirejserne bruges ofte til at sammentømre medarbejdergruppen, motivere sælgerne eller belønne gode samarbejdspartnere. Vi anbefaler blandt andet Pass Thurn i Østrig som et oplagt rejsemål til en firmarejse med skistøvlerne på.

Skiområdet Pass Thurn

Skiløbet starter lige udenfor hotellets dør, og I har adgang til hele det store skiområde i Kitzbühler Alpen. Skiområdet har i alt 170 km. pister mellem 800 og 2.000 meters højde. Skiskolen ligger ikke langt fra hotellet, og tilbyder både sneskovandring og carving-, snowboard- og langrendskurser. Begynderlifterne ligger i dalen, så umiddelbart er området mest egnet til skiløbere med en vis erfaring.

I bor direkte på pisten

I bor på det familiedrevne hotel, Panorama Alm, på toppen af Pass Thurn - med direkte adgang til pisterne! Vær opmærksom på, at hotellet kun kan nås via skiområdets liftsystem. Panorama Alm er et hotel med charme og gode muligheder for masser af hygge og dejlig mad. På hotellet er der ligeledes en hyggelig bar, "almbar", som flere skiløbere benytter, når de når toppen af Pass Thurn. Hotellet har plads til ca. 40 overnattende gæster af gangen, og er bedst egnet til erfarne skiløbere. I bliver som udgangspunkt indkvarteret i flersengsværelser, alle med bad/toilet.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 88 44 14 80. Du kan også allerede nu bestille et tilbud til din gruppe herunder - det er uforpligtende!

Right - Box 2 - Phone
Brian Jacobsen Ekspert i skirejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk