priser istanbul

Firmarejser til Istanbul


Istanbul er charmerende, anderledes, levende og eksotisk. En spændende metropol og et virvar af forskellige kulturer. Byen ligger som en af de eneste i Asien og Europa på samme tid, og det kan både mærkes og ses. Hvis I er til storby, østens mystik og intensitet og afslappende hamam, så overvej at lade firmarejsen gå til Istanbul!

›› Se priseksempel inkl. flyrejse, 3 nætter på 4* hotel samt morgenmad

Klassiske "must sees" i Istanbul

De fleste af vores grupper vælger at blive indkvarteret i den gamle bydel, også kaldet Sultanahmet. Her får I tyrkisk hverdagsliv og historie for alle pengene. Det er næsten et must, at firmarejsen til Istanbul indeholder et besøg i én af de karakteristiske og overdådigt udsmykkede moskéer eller i et af Sultanens bygingsværker i form af haremmet eller paladset. Vi kan også anbefale en hyggelig og atmosfærefyldt sejltur på Bosporus - måske i solnedgangen?

Af klassiske must sees anbefaler vi blandt andet:
* Topkapi Paladset
* Hagia Sophia
* Den store Bazar
* Den blå Moske
* Basilika Cisternerne

Oplev også det moderne Istanbul

Istanbul er andet end historiske pragtbygninger og museer. Oplev jetsettet i den nye bydel, unge mennesker i hyggelige Ortaköy, moderne gallerier, mavedans, moderne hamam og natteliv. I har også mulighed for at komme helt ind under huden på Istanbul, med et spændende foredrag af en dansk journalist, som er bosiddende i byen. Foredraget kan bookes i forbindelse med bestilling af et tilbud.

En weekend er nok!

Har I kun en weekend at afsætte til firmarejsen, er Istanbul et rigtig godt valg! I kan sagtens nå at blande kultur, historie, shopping og fantastiske madoplevelser. Vi hjælper jer med at skræddersy jeres program, så det både er indholdsrigt og afslappende.

Kontakt os

Vil du høre mere om en firmarejse til Istanbul? Ring til os på 88 44 14 80 eller skriv til info@alfatravel.dk - vi sidder klar til at hjælpe! Du kan også allerede nu bestille et helt uforpligtende tilbud via formularen nedenfor.
 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk