Firmarejse til Mallorca


Cirka 3 timers flytid fra Danmark ligger Mallorca - en perfekt destination for en indholdsrig og vellykket firmarejse. Klimaet på den spanske ø er behageligt stort set året rundt, beliggenheden ved vandet giver masser af muligheder for vandsportsaktiviteter og de omkringliggende bjerge indbyder til smukke vandre- og cykelture. Nyd også dejlige middage på gode restauranter eller afhold faglige indlæg i mødelokalerne på jeres hotel.

Du kan finde vores vejledende priser på en firmarejse til Mallorca her.
Eller læs om da vi havde Lintex på firmarejse på Mallorca.

Oplevelser og aktiviteter på firmaturen

Vi tilbyder et bredt og spændende program på vores firmarejser til Mallorca. Øen byder nemlig på meget mere end smukke strande, solbadning og shopping. Find inspiration til program på Mallorca herunder:
  • Snorkling
  • Paddlesurfing
  • Rappelling i Santaponsa
  • Guidet tur i Palma by
  • Markedstur i Palma by
  • Vinsmagning
  • Se alle vores forslag til programpunkter

Indkvartering på firmarejsen

Vi tilbyder en række forskellige muligheder for indkvartering på Mallorca. I kan vælge at bo i Palma, som mange firmagrupper vælger, eller I kan overveje at lade jer indkvartere længere nordpå på eksempelvis det 4-stjernede Fergus Pollensa Park Spa, hvis firmarejsen skal have lidt luksuriøse og ekstra afslappende rammer. Her er der rigtig mulighed for at forkæle medarbejderne lidt. Læs mere om dette hotel samt vores andre indkvarteringsmuligheder her.

Firmaturen kan klares på en weekend

Eftersom rejsetiden til Mallorca er meget overkommelig, vælger mange at afholde firmaturen over eksempelvis en weekend. Her vil der stadig være god tid til at nyde øen og dens natur, have et spændende program og opleve den smukke hovedstad Palma. Varighed af firmarejsen kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker, men det kræver ikke nødvendigvis at man kan afsætte en hel uge, for at vise sine medarbejdere at man sætter pris på dem.

Forslag til rejseplan på Mallorca

Lad dig inspirere af nedenstående forslag til en 5-dages rejseplan til Mallorca. Husk at vi altid laver et gratis og uforpligtende tilbud som er tilpasset lige netop jeres gruppes ønsker for firmarejsen - både hvad angår rejsens varighed samt indhold. Det er stort set kun jeres fantasi der sætter grænsen.

Tilknyttet fil:    Incentiverejse Mallorca (637 Kb)
Kontakt os på tlf. 88 44 14 80 eller info@alfatravel.dk , hvis du har spørgsmål angående vores firmarejser til Mallorca. Du kan også bestille et uforpligtende og gratis tilbud nedenfor.
 
 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk