Firmatur Island


Island er velsignet med natur, der ikke findes andre steder på kloden - gletsjere, mægtige vulkaner, imponerende bjerge, smukke vandfald og lavaformationer. På en firmarejse til Island kan I inden for et meget lille område opleve nogle af verdens mest fantastiske naturfænomener. Hvis I vil have anderledes og aldeles uforglemmelige oplevelser, så er en firmarejse til Island et rigtig godt valg!

Se vores vejledende pris på en firmarejse til Island.

Natur, kontraster og historie

Island er kontrasternes land; her ligger øens frodige landskaber og brusende vandfald lige ved siden af golde stenørkener og kæmpemæssige gletschere. Netop naturen er Island særligt kendt for, men landet består også af et moderne samfund med en spændende historie - blandt andet sagaerne, vikingerne og det gamle nordiske sprog.

På firmarejsen indkvarteres de fleste af vores grupper i Reykjavik, som er en levende og moderne storby. Der er derfor masser af oplevelser der venter, også her, når dagens udflugter er slut. For eksempel er det næsten et must at tilbringe et par timer i Den Blå Lagune, som er damme med varmt vand fra undergrunden.

Oplevelser og aktiviteter på firmaturen på Island

Vi tilbyder et bredt og spændende udvalg af aktiviteter på Island, og vi sammensætter gerne et godt program til jeres gruppe, tilpasset jeres ønsker. Programmulighederne varierer lidt afhængigt af årstid, men vi vejleder jer naturligvis i, hvad der er mest optimalt i jeres rejseperiode. Find inspiration til program herunder:
  • Reykjavik på cykel - oplev de største seværdigheder på én dag
  • Udflugt til Den Blå Lagune - nogle timers ren velvære
  • Ridetur på islandske heste
  • Heldagsudflugt til Borgarfjödur, som er kendt fra de islandske sagaer, og som byder på vandfald og lavafelter
  • Se alle vores forslag til program på Island

Indkvartering på firmarejsen på Island

Vi tilbyder en række forskellige muligheder for indkvartering på Island, og blandt disse kan I vælge, hvad der passer jeres gruppe bedst. En af mulighederne er Hotel Natura i Reykjavik - et 4-stjernet miljøvenligt hotel med bl.a. spa og gratis Wi-Fi. Læs mere om dette hotel samt vores andre indkvarteringsmuligheder på Island.

Kontakt os eller bestil tilbud

Har du spørgsmål til vores firmarejser til Island, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 88 44 14 80 eller info@alfatravel.dk. Du kan også bestille et uforpligtende og gratis tilbud til jeres gruppe nedenfor, så vender vi hurtigst muligt tilbage.
 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk