Firmatur til Gdansk


Gdansk er en perle, som i dag forener sin dramatiske historie med både det gamle og det nymoderne på fineste vis. Det var i Gdansk at 2. Verdenskrigs første skud blev løsnet i 1939, og verdenshistorien har på den måde sat store spor i den polske havneby. I dag betegner polakkerne selv byen som Polens smukkeste, hvilket er helt forståeligt, grundet byens placering ved vandet og de mange flotte bygninger og gader.

Se vores vejledende pris på en firmatur til Gdansk her.

Oplevelser og aktiviteter på firmaturen i Gdansk

Gdansk er en spændende destination for alle med bare en lille interesse for historie. Byen er mere end 1000 år gammel og har altid været ombejlet, med sin strategisk gode placering i østersøregionen. Som nævnt spillede den også en vigtig rolle i 2. Verdenskrig, og der findes et utal af monumenter, krigslevn og udstillinger der dokumenterer dette.
 
På jeres firmatur er det også oplagt at udforske byens skønhed på en guidet byrundtur enten til fods eller på cykel. Der er også flere gode og interessante museer i byen, ligesom byen også byder på anderledes aktiviteter som er oplagte på en firmatur, såsom skattejagt, rebbane, kajaksejllads eller vodka-smagning. Se flere forslag til aktiviteter og seværdigheder i vores programforslag her. 

Indkvartering på firmarejsen i Gdansk

Vi har forskellige forslag til indkvarteringen på jeres firmarejse i Gdansk, og hvis I har andre ønsker, finder vi også ud af det. Bo eksempelvis på det smukke og historiske Dom Muzyka, som har en exceptionel god placering et stenkast fra den smukke gamle bydel. Er I mere til det moderne, kan vi anbefale Puro Hotel Gdansk, som blandt andet har sin egen SPA- og wellnessafdeling. Se mere om vores hoteller i Gdansk her.

Firmarejse på en weekend

En firmarejse kræver ikke nødvendigvis, at der rives en masse arbejdsdage ud af kalenderne. Hvis I ønsker det, kan jeres firmatur sagtens klares på en weekend, hvor I stadig kan få en fantastisk firmatur med tid til et godt program. Da Gdansk ikke ligger langt fra Danmark, er det et oplagt valg til også en kortere firmatur.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om en firmarejse til Gdansk eller en af vores andre destinationer, kan du kontakte os på 88 44 14 80 eller info@alfatravel.dk, eller du kan bestille et gratis og uforpligtende tilbud herunder. 

 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk