Firmatur på flodbåd i Holland


En firmatur med flodbåd er en helt unik oplevelse. I går ombord på flodbåden i Amsterdam og herfra tager den jer ud i det skønne holandske landskab, hvor vindmøller og skøn natur langsom glider forbi. Skipperen planlægger rejseruten udfra jeres ønsker, og fører jer sikkert fra den ene hyggelige hollanske by efter den anden. Personalet ombord på båden sørger for alle de måltider I ønsker og står iøvrigt for de praktiske ting ombord.  

Unik og social rejseform

Flodbåden stævner ud fra kajen i Amsterdam, og så er I ellers på vej til en helt anden verden. Skipperen på båden styrer sikkert båden gennem de hollandske kanaler og I kan sidde på dækket og nyde vindmøllerne, de lavtliggende naturområder og den frodige bred. Ruten planlægges efter jeres ønsker, men vi er selvfølgelig meget gerne behjælpelige med gode råd og input. Normalt er en dagssejlads med flodbåden omkring 3-5 timer afhængig af ruten. Højdepunkter på jeres personaletur kunne være et ophold i Amsterdam, frilandsmuseet Zaanse Schans, Gouda, cykeltur i Pumerend eller hyggelige Alkmaar.

Vores flodbådene

Flodbådene er meget forskelligt indrettet og har plads til et meget variende antal sengepladser. Med udgangspunkt i jeres gruppe og jeres planer med turen kan vi foreslå en passende båd. Der er skipper med på alle ture, så I kan alle roligt læne jer tilbage. Skipperen og bådens personale sørger også for de praktiske gøremål og madlavning ombord - medmindre en del af rejseoplevelsen skal være teamsamarbejde på kryds og tværs...?

Forslag til rejseplan

Lad dig inspirere af vores forslag til rejseplaner på firmarejsen med flodbåd til Holland. Husk, vi laver altid et gratis og uforpligtende tilbud, som er tilpasset netop jeres gruppes ønsker. Bestil tilbud her.


Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Google+
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk