Tilbud firmatur Rom

Firmarejser Rom


I Rom får I alt det, en moderne storby byder på af hyggelige caféer, spændende butikker, atmosfærefyldte spisesteder, livlige lokale markedspladser og store, historiske seværdigheder.

Byens gader i sig selv er et overflødighedshorn af arkitektur, statuer, fontæner og enestående bygninger. Vi kan kun pege på Rom som et rejsemål, hvor I på firmaturen får fuld valuta for pengene.

›› Se også vores vejledende priser på en firmarejse til Rom.

Højdepunkter som aktivitet på firmaturen

Den spanske Trappe, Pantheontemplet, Forum Romanum og Colosseum er blot et udpluk af de mange store oplevelser, som venter i forbindelse med en firmarejse til Rom. Undervejs på rejsen er der arrangeret guidede ture og sightseeing til de største seværdigheder. Højdepunkter på incentiverejsen kunne være en udflugt til vinområdet Frascati eller et fælles madlavningskursus i et godt lokalt landkøkken. I skal selvfølgelig smage på de lokale retter i har fremstillet og menuen ledsages af den lokale hvidvin. Se vores forslag til program i Rom.

Indkvartering på firmarejsen i Rom

Vi kan tilbyde en række forskellige muligheder for indkvartering i Rom, så det er muligt at finde noget der passer til jeres ønsker og budget. En mulighed er Hotel Arenula, som ligger i en bygning fra 1800-tallet i Roms centrum, 5 minutters gang fra Campo de' Fiori og kun 900 m fra Pantheon og Piazza Navona. Læs mere om dette hotel samt vores andre indkvarteringsmuligheder her.

Forslag til rejseplan

Lad dig inspirere af vores forslag til en rejseplan på firmaturen i Rom.


Tilknyttet fil:    Rom - rejseplan (436 Kb)

Right - Box 2 - Phone
Lotte Ladefoged Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk