Pakkerejser via rejsebureau er billigere og sikrere


I en ny undersøgelse har Forbrugerrådet TÆNK konkluderet, at det i 3 ud af 4 tilfælde er billigere at bestille en pakkerejse igennem et rejsebureau, end at arrangere og sammenstykke sin rejse selv.

Rejs billigere og sikrere igennem et rejsebureau

Størstedelen af danskerne benytter sig faktisk også allerede af et rejsebureau, når de skal rejse. Prisen er dog ikke den eneste årsag til dette valg. Det helt afgørende, er nemlig den ekspertise og sikkerhed, du får ved at booke firmarejsen gennem et rejsebureau. Her er pakkerejserne nemlig dækket af pakkerejseloven, som giver en ekstra sikkerhed, hvis noget skulle gå galt på jeres firmarejse.

Hvis du selv arrangerer din firmarejse, er du er ene ansvarlig for at finde en løsning på de problemer eller udfordringer, der eventuelt opstår, og der er ikke nogen at klage til. Det er derudover meget tidskrævende og ofte faktisk også dyrere, fordi et rejsebureau har fordelagtige aftaler med hoteller, flyselskaber og andre transportudbydere.

Pakkerejseloven stiller sikkerhed, når du booker firmarejsen hos et dansk registreret rejsebureau. Derfor er det også vigtigt at have in mente, at du ikke er garanteret samme sikkerhed, hvis du selv booker firmarejsen for eksempel via en international bookingportal.

Fordele ved at booke din firmarejse ved et rejsebureau:

  • Din firmarejse bliver skræddersyet efter din gruppes ønsker
  • Hoteller og udflugter på firmarejsen er gennemtjekkede 
  • Rejsebureauet har stort kendskab til destinationen og kan give gode råd og tips
  • Du kan få pengene retur i tilfælde af konkurs ved fx flyselskabet via Rejsegarantifonden
  • Du kan klage til Pakkerejse-Ankenævnet, hvis noget skulle gå galt undervejs på din firmarejse
  • Du kan altid kontakte bureauet med spørgsmål både før, under og efter din firmarejse, eller hvis der opstår problemer.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Når du booker din firmarejse igennem AlfA Travel, laver vi alt planlægningsarbejde for dig, lige fra fly- og programønsker til transfer til og fra lufthavn og indkvartering, så du kan bruge din tid til noget andet. Det eneste du behøver at gøre er at ringe på  88 44 14 80 eller bestille et gratis og uforpligtende tilbud herunder:


Right - Box 2 - Phone
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk