Firmarejser Milano


Tag kollegerne eller medarbejderne med til magiske Milano. Her vrimler med elegante forretninger og de sidste nye mærkevarer, da det er en af Italiens største modebyer. En firmarejse til Milano byder dog på meget mere end nyeste mode. Tag fx i operaen Scala, på rundtur i det hyggelige Navigli-kvarter eller tag på stadion og oplev storklubberne Inter eller Milan.

›› Se vejledende priser på en firmarejse til Milano her

Milano = mad og mode

På en firmarejse til Milano skal I mere end noget andet glæde jer til at prøve de lokale restauranter - alt fra michelin-stjernet gourmet til uovertruffen pizza og pasta venter jer på hyggelige restauranter. Vi hjælper gerne med at finde netop dét sted, der passer til jeres ønsker og smagsløg. Vi hjælper selvfølgelig også gerne, hvis I har brug for en guide til at føre jer gennem mode- og shoppejunglen eller lede jer til et af byens outlets.

Kom lidt tættere på Milano på firmarejsen

Hvis I gerne vil se mere på omgivelserne omkring Milano, så er det også en mulighed. Vi anbefaler blandt andet en hyggelig dagstur til Verona. I Julie og Romeos by kan I komme på sightseeing i den historiske bydel, og der bliver god mulighed for at opleve den unikke, hyggelige atmosfære. På vejen hjem fra Veronabesøget kan I holde ind ved den skønne vingård, Redaelli, som ligger i Valtenesi. Her er vin og italiensk landkøkken i fokus, og der er selvfølgelig smagsprøver inkluderet. En anden udflugt kunne gå til Italiens tredjestørste sø - Comosøen. Her får I en afslappet og hyggelig dag med mulighed for sejltur og besøg i den smukke by Bellagio.

Indkvartering på firmarejsen i Milano

Vi tilbyder forskellige former for indkvartering til jeres firmarejse i Milano. Hvordan kunne I tænker jer at bo? Overvej fx det 4-stjernede og 100% miljøvenlige design-hotel, Klima Hotel Milano! Læs mere om dette og andre af vores hoteller i Milano her.

Forslag til rejseplan:

Lad dig inspirere af vores forslag til en konkret rejseplan på firmarejsen til Milano. Husk, det er blot et forslag, og vi laver altid et gratis og uforpligtende tilbud, som er tilpasset netop din gruppes ønsker.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 88 44 14 80. Ellers kan du bestille et tilbud herunder - det er uforpligtende!

Right - Box 2 - Phone
Lotte Ladefoged Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk