Firmarejser - Malta


Malta ligger kun ca. 3 timers flyvning fra Danmark. Øens klima er behageligt hele året rundt, og er et oplagt valg for de firmagrupper, som gerne vil tanke energi og som har brug for et rejsemål med skøn natur og gode mulighederne for at være aktiv - både til lands og til vands.

Naturoplevelser og kultur på firmarejsen til Malta

Med baggrund i Maltas pålidelige klima er det oplagt, at afvikle noget af firmarejsen i den skønne natur. Vi tilbyder blandt andet actionprægede vandsportsaktiviteter, koncentrationskrævende teambuilding eller skønne vandreture. Omgivelserne giver også mulighed for blandt andet klatring, rapelling og mountainbike. Der er desuden masser af gode muligheder for dagsture med fokus på sigthseeing - tag blandt andet til "det blå vindue", Mosta, Mdina og Rabat - og sørg også for at få oplevet noget kultur, fx med en guidet rundtur i Valetta eller besøg på Stormesterens Palads.

Bo på skønne hoteller undervejs

Malta er i sæsonen et meget eftertragtet charterrejsemål, og det betyder at indkvarteringen på øen er af høj standard og med mange faciliteter. Vælg fx Seaschells Resort Suncrest, som har både swimmingpool, fitnesscenter og spa/wellnessafdeling, eller Soreda Hotel der er beliggende med havudsigt ved det billedskønne St. Pauls Bay.

Bestil tilbud på en firmarejse til Malta

Husk, vi laver altid et gratis og uforpligtende tilbud, som er tilpasset netop jeres gruppes ønsker. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 88 44 14 80. Ellers kan du bestille et tilbud herunder - det er uforpligtende!

Right - Box 2 - Phone
Kirsten Kallesøe Sandholm Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk