Firmarejser Madrid


Spaniens hovedstad forener mere end 1.100 års historie med moderne seværdigheder, gastronomi i verdensklasse samt en dragende atmosfære og kultur. Besøg gode restauranter, tag på klassisk sightseeing eller måske på vingårdsbesøg udenfor byen. Madrid byder velkommen til jeres firmagruppe!

Se vores PAKKEFORSLAG til en 4-dages firmarejse til Madrid.

Firmarejse i Madrid - Spaniens livlige centrum

Det er oplagt på en firmarejse til byen at udforske fx det spanske køkken, historiske seværdigheder, den såkaldte Gyldne Museums-trekant (Prado, Reina Sofia og Thyssen) eller blot "snuse byen ind" med en guidet tur i gaderne. Måske passer jeres besøg med en kamp på Bernabéu stadion? Vi hjælper naturligvis gerne med at sammensætte jeres program - også hvis det inkluderer afholdelse af møder, konferencer eller andet fagligt. Vi kan blandt andet hjælpe med at arrangere:
  • Guidet byrundtur til fods, på cykel eller på Segway
  • Tapastur med guide samt smagsprøver og vinsmagning
  • Flamenco aften med middag og show
  • Teambuilding aktiviteter

 
›› Se flere forslag til jeres program i Madrid her

Indkvartering på firmaturen i Madrid

Vi tilbyder forskellige muligheder for indkvartering i Madrid. Derfor er det altid muligt at finde noget, der passer netop jeres gruppes ønsker og budget. Bo fx på Hotel Emperador - et 4-stjernet hotel centralt beliggende på Madrids berømte gade, Gran Vía. Hotellet har bl.a. sæsonåben swimmingpool på taget og terrasse med fantastisk udsigt over byen. Se flere af vores indkvarteringsmuligheder i Madrid.

Muligheder og priser

Tjek vores vejledende priser på en firmarejse til Madrid. Husk, at vi altid skræddersyr alle rejser til den enkelte gruppe - planlægningen af den gode firmarejse er et fælles projekt, og vi lytter til jeres ønsker hele vejen!
 
Kontakt os på tlf. 88 44 14 80 eller info@alfatravel.dk, hvis du har spørgsmål angående vores firmarejser til Madrid, eller hvis du ønsker at få et tilbud til din gruppe. Du kan også bestille et gratis tilbud nedenfor - så vender vi tilbage hurtigst muligt.
 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk