Firmarejser til Krakow


Krakow er en storby, med ca. 750.000 indbyggere, og Polens kulturelle hovedstad. På trods af størrelsen, har den bevaret sit intime særpræg. Krakow er særlig kendt for sine skæve sidegader, jødiske bydel og små hyggelige caféer. Udforsk den skønne by på en firmatur - som kan laves med både fly og bustransport, alt efter hvad I foretrækker.

Oplevelser på firmarejsen

Krakow har en spændende, men barsk, historie. Vi anbefaler fx en guidet byrundtur i Kazimierz - bydelen som i 450 år husede byens jødiske befolkning og som dannede kulisse til Stephen Spielbergs mesterværk Schindlers List. Se mere i vores programforslag, som også indeholder disse aktiviteter:
  • Street-food tour – Byrundtur hvor der smages på polske delikatesser og drikkevare.
  • Tømmerflåde sejlads på Dunajec floden
  • Cykeltur i f.eks. Tatra Nationalpark
  • Klatring og rapelling

INDKVARTERING PÅ FIRMAREJSEN i Krakow

Når I er på firmarejse i Krakow, er der masser af indkvarteringsmuligheder - vi kan helt sikkert finde noget der matcher jeres ønsker. Måske kunne et af de lækre designhoteller Puro Krakow eller Vienna House være noget for jer, eller det klassiske og smagfulde Atrium Hotel? Fælles for alle 3 er, at de har gode mødefaciliteter og er velegnede til større grupper. Læs mere om hotellerne her. 

En firmarejse kan klares på en weekend

Når I skal på firmatur, behøver I ikke at rive en hel eller halv arbejdsuge ud af kalenderen. Mange firmarejser kan klares på en weekend, uden at gå på kompromis med indholdet. Krakow er et af de oplagte rejsemål til en kortere firmatur, da rejsetiden hertil fra Danmark kun er cirka 1½ time. Der er derfor masser af tid til at nå en masse i Krakow i løbet af en weekend.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på 88 44 14 80 eller info@alfatravel.dk. Du kan også allerede nu bestille et ganske uforpligtende tilbud, tilpasset din gruppe - brug formularen herunder.


Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk