Firmarejser Helsinki


Helsinki, der ligger blot 5 kvarters flyvning fra København, er en by i rivende udvikling. Eksempelvis bliver der i disse år bygget rigtig meget, og virksomheder inden for byggeindustrien kan derfor med særlig fordel rejse til Helsinki med fagbrillerne på. Helsinki er dog en by der er relevant til en firmarejse af mange andre årsager!

Se vores PAKKEFORSLAG til en 4-dages firmarejse.

Firmarejse i Helsinki - oplevelserne står i kø!

Helsinki er på mange måder en kontrastfyldt by. Sporene fra dens 450 år gamle historie ses tydeligt i både arkitektur, mad, design og kultur, og samtidig er byen på mange områder helt forest i feltet - fx med hensyn til design i topklasse og gastronomi. Nyd gåture blandt snurrende sporvogne og imponerende bygningsværker, atmosfæren på byens lange esplanade samt gode kaffebarer, madmarkeder og spisesteder med alt fra finsk tapas til nordisk Michelin.
På jeres firmarejse til Helsinki kan vi især anbefale jer følgende:

  • Guidet byrundtur til fods eller på cykel
  • Bådtur til Sveaborg
  • Besøg i Tempelkirken
  • Se kunst på Kiasma
  • Spis frokost ved Helsinkis smukke domkirke
  • Prøv en ægte finsk tradition; sauna
 
Se flere forslag til program (inkl. program i forbindelse med Finland 100 år).

Indkvartering på firmaturen i Helsinki

Vi kan tilbyde forskellige muligheder for indkvartering i Helsinki, så det er muligt at finde noget der passer de fleste gruppers ønsker og budget. Vi kan eksempelvis anbefale indkvartering på Scandic Grand Marina, et 4-stjernet hotel beliggende ved havet i det idylliske Katajanokka kvarter lige ved Helsinki centrum og tæt ved havet.
Læs mere om indkvartering.

Muligheder og priser

Find vores vejledende priser på en firmarejse til Helsinki her. Husk, at vi altid skræddersyr alle rejser til den enkelte gruppe - planlægningen af den gode firmarejse er et fælles projekt, og vi lytter til jeres ønsker hele vejen!

Kontakt os på tlf. 88 44 14 80 eller info@alfatravel.dk, hvis du har spørgsmål angående vores firmarejser til Helsinki, eller hvis du ønsker at få et tilbud til din gruppe. Du kan også bestille et gratis tilbud nedenfor - så vender vi tilbage hurtigst muligt.
 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk