Priser på firmarejse til HamborgProgramforslag Firmarejse HamborgInspirationskatalog firmarejser

Firmarejser Hamborg


På under en time, kan I komme med fly til Hamborg, og det tager heller ikke lang tid at nå hertil med bus eller tog. Hamborg er derfor et oplagt valg, når der skal planlægges firmatur, firmafest eller julefrokost i udlandet. Ikke mindst fordi Hamborg også har et stort og attraktivt udvalg af aktiviteter, som passer perfekt til en firmatur.
 
Se vores priseksempel for en firmarejse til Hamborg her. 

OPLEVELSER OG AKTIVITETER PÅ FIRMATUREN

I Hamborg er der mange muligheder at vælge i mellem, når det kommer til at sammensætte programmet til jeres firmarejse. Vi hjælper jer gerne med at lægge præcis det program, der passer til jeres ønsker, og I bestemmer helt selv, hvor meget af tiden, der skal gå med aktiviteter og hvor meget tid, I vil have på egen hånd. Nedenfor kan I se lidt af de aktiviteter, der er mulighed for i Hamborg:
  • Guidet byrundtur til fods, på cykel eller på Segway
  • Bryggeri-besøg
  • Food & Gourmet byrundtur i Hamburg
  • Ipad rally (orienteringsløb)
  • Rundvisning hos flyproducenten Airbus
  • Bubble Fodbold

Få mere inspiration til oplevelser og aktiviteter i vores programforslag her.

INDKVARTERING PÅ FIRMAREJSEN

Der er mange overnatningsmuligheder i Hamborg, og vi hjælper jer gerne med at finde det helt rigtige sted, der passer til jeres firma og de ønsker I har til indkvarteringen. I kan eksempeltvis bo på det lækre Hotel Crowne Plaza, som er centralt beliggende i Hamborg by. Hotellet har alt i faciliteter, som en firmagruppe kan ønske sig og herudover tilbyder de lækre wellness og fitness faciliteter. Se vores hotelforslag her.

Firmafest eller julefrokost i Hamborg

Hamborg har meget at byde på, og er også et godt valg, hvis I drømmer om en firmafest eller julefrokost i udlandet. Kombiner eksempeltvis jeres julefrokost med et af de hyggelige tyske julemarkeder eller hold firmafesten som en klassisk tysk oktoberfest. Læs mere om hvordan en julefrokost i Hamborg kan se ud. Du kan også kigge nærmere på, hvilke forslag vi har, til jeres firmafest i Hamborg.
 
Firmaturen til Hamborg kan sagtens klares på en weekend, hvor I stadig kan få en fantastisk firmarejse eller firmafest med tid til et godt program. Da Hamborg ligger så tæt på Danmark, er det et oplagt valg til også en kortere firmatur. 

Har du flere spørgsmål?

Så svarer vi gerne på dem alle, hvis du kontakter os på tlf. 88 44 14 80 eller info@alfatravel.dk eller du kan bestille et uforpligtende tilbud nedenfor.

Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk