Vores medarbejdereBestil tilbud

Om AlfA Travel / Personalerejser.dk


Personalerejser er en del af AlfA Travel A/S, som er et af få privatejede, danske rejsebureauer. Vi har siden opstarten i 1997 udelukkende haft fokus på grupperejser, og herunder særligt studierejser og firmarejser. Vores team af erfarne rejsekonsulenter arrangerer hvert år indholdsrige, faglige og sociale rejser for vores næsten 1.000 grupper og 30.000 gæster. Vores filosofi er "rejser efter mål...", og det betyder, at vi ud fra hver enkelt gruppes ønsker og behov laver tilpassede rejser.

Derfor skal du vælge os:

 • Altid skræddersyede rejser
 • Fast kontaktperson som følger din gruppe fra start til slut
 • Høj service og effektiv kommunikation
 • Erfarne rejsekonsulenter med stor viden om rejsemålene
 • Ærlig rådgivning og fleksibilitet hvor det er muligt
 • Altid konkurrencedygtige priser og høj kvalitet
 • Vi har kompetente og professionelle samarbejdspartnere, fx OLTC
 • 24 timers vagttelefon og back-up under rejsen
 • Tilsluttet Rejsegarantifonden (2354) og medlem af Danmarks Rejsebureau Forening


Hos AlfA Travel / personalerejser.dk er gode rejseoplevelser ikke noget vi håber på - dem planlægger vi! 

AlfA Travels historie

AlfA Travel blev etableret i 1997. I det første års tid var kontoret beliggende i Bedsted på Thy, men i 1998 flyttede kontoret til den smukke og atmosfærefyldte bygning, Nygade 5, i hjertet af Holstebro.


Grundlæggeren af AlfA Travel, Lars Frederiksen, har arbejdet i rejsebranchen siden 1980, og havde forud for etableringen dermed mange års branche- og ledererfaring indenfor grupperejser og studierejser. På baggrund af sin erfaring havde Lars en klar filosofi; at rejsebureauet skulle baseres på erfarne og servicemindede medarbejdere med stor viden om bureauets rejsemål.

Vi har siden opbygget et godt og tæt samarbejde med en lang række grupper, som fast bruger os som rejsepartner. Nogle har rejst med AlfA Travel hvert år siden 1997, og er dermed med til fejre 20 års jubilæum i 2017.

Personalerejser.dk blev etableret i 2015, og danner platform for AlfA Travels firmature og personalerejser.

Dine rejsekonsulenter

Vores firmature og personalerejser håndteres primært af Louise Fog og Kirsten Kallesøe. Teamet hos AlfA Travel består dog af i alt 16 erfarne medarbejdere, så der er altid adgang til meget kvalificeret sparring uanset rejsemål og indhold.

 
Louise Fog Kristensen
Louise er den primære ansvarlige for vores firmarejser. Hun har både en rejselivsuddannelse bag sig og en BA i tysk og kommunikation. Louise sidder klar med gode råd og spændende idéer, som kan gøre jeres firmatur til en helt særlig oplevelse. louise.f@alfatravel.dk
Kirsten Kallesøe Sandholm
Kirsten har i over 10 år arrangeret rejser for mange forskellige typer grupper - lige fra firmaer til private og seniorgrupper. Privat har Kirsten rejseerfaring fra det meste af Europa og særligt Tyskland. Kirsten er især dén af vores rejsekonsulenter, I skal have fat i, hvis I skal på busrejse. 
Brian Jacobsen
Brian har et unikt kendskab til skibranchen. Privat er han stor skientusiast og en dygtig skiløber, og han har ligeledes stor erfaring med at arrangere skirejser til firmaer. Brian er med andre ord vores firmagruppers garanti for at få sammensat den helt rette skitur. brian@alfatravel.dk
Lotte Ladefoged
Lotte har 15 års erfaring med at arrangere grupperejser for voksengrupper og firmaer. Hun har selv boet en årrække i Belgien og taler flydende fransk. Lotte sidder klar til at hjælpe firmagrupper med rejser til Frankrig, Belgien, England og Ungarn. lotte@alfatravel.dk

Teamet bag

Personalerejser.dk drives af AlfA Travel, som er ekspert i grupperejser. Vores team består af en lang række meget erfarne medarbejdere, som er din genvej til gode rejseoplevelser. Se alle vores medarbejdere her.
Right - Box 2 - Phone
inspirationskatalog
 • Inspiration til valg af rejsemål
 • Tips til at lette planlægningen
 • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk