Priser Edinburgh

Firmarejser Edinburgh


I en kåring af verdens smukkeste by vil Edinburgh være en oplagt kandidat! Byen er elegant, kulturel, historisk og romantisk som få. Princess Street Gardens deler byen, og på den ene side findes Old Town og byens topseværdighed Edinburgh Castle samt Royal Mile og de små krogede gader. På den anden side finder I New Town, der trods navnet går helt tilbage til 1700-tallet. Her kan I nyde den imponerende victorianske arkitektur og tage en hyggelig shoppetur.
 

Skotsk kultur

Selvom firmaturen måske kun strækker sig over en forlænget weekend, så er der rig mulighed for at få en god fornemmelse af den skotske sjæl. Vi foreslår, at I ser nærmere på et af øens navnkundige whiskey-distillerier, eller afholder en skotsk aften med blandt andet nationalretten haggish. Vi mener også, at firmarejsen til Edinburgh naturligvis skal indeholde et besøg ved Edinburgh Castle og fx Royal Yacht Brittania. Men vi er naturligvis gerne behjælpelige med at planlægge netop dét indhold, som I ønsker at bruge jeres tid på, mens I er i Edinburgh.

Skotsk natur

På turen til Edinburgh skal I også opleve noget af den fortræffelige natur, som Skotland byder på. Der er masser af muligheder for hel- eller halvdagsudflugter til Edinburghs omegn. En bustur gennem det skønne landskab og en gåtur ved skønne Loch Lomond vil uden tvivl sætte sig i erindringen. Udflugterne kan naturligvis sammensættes efter jeres ønsker.

Indkvartering på firmarejsen i Edinburgh

Vi tilbyder forskellige former for indkvartering i forbindelse med en firmarejse i Edinburgh - se et udvalg af vores hoteller her. Bo fx på The Ibis Hotel Edinburgh Centre South Bridge, som ligger i den gamle bydel af Edinburgh og dermed i gåafstand fra Edinburgh Castle.

Har du spørgsmål, eller vil du bestille et tilbud til Edinburgh?

Husk, vi laver altid gerne et uforpligtende tilbud, som er tilpasset netop jeres gruppes ønsker og budget. Du kan også allerede nu bestille et tilbud herunder - så vender vi snarest tilbage.
 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk