Program til firmarejsen i BudapestFirmarejse Budapest priser

Firmarejser Budapest


Budapest byder på mange spændende muligheder i forbindelse med en firmarejse. Byen er fuld af spændende seværdigheder, og der er mange flyforbindelser, hvilket giver stor fleksibilitet på rejsedagene. Byens hoteller er af rigtig høj standard, og aktivitetsmulighederne undervejs på firmarejsen er mange. Alt i alt betyder det, at Budapest er et af de rejsemål, hvor I på firmaturen får allermest valuta for pengene.

›› Se priser og forslag til en 4-dages firmarejse til Budapest HER.

Budapest til lands, til vands og i luften

På firmaturen til Budapest tilbyder vi et meget bredt program, og temaet for personalerejsen til Budapest kunne sagtens være "til lands, til vands og i luften"... Til lands tilbyder vi for eksempel en køretur med en professionel racerkører på Hungaroring - mærk adrenalinen og G-kraften når det for alvor går stærkt.
 
I kan også vælge en teambuildingaktivitet / flugtøvelse i nogle af Budapests gamle kældre eller en cykeltur ved Balatonsøen. Til vands. Budapest er SPA-hovedstaden, og de termiske bade er et besøg værd - både sommer og vinter. I Budapest tilbyder vi også "soft-riverrafting" og en anderledes sightseeingtur med bussen "River-Ride". Luft under vingerne får I eksempelvis, i 14 meters højde, i svævebanerne ved Visegrád bjergene.

Oplevelser og aktiviteter på firmaturen

Vi tilbyder et bredt og spændende program på vores firmarejser til Budapest. Lad dig inspirere af vores forslag til programpunkter, som indeholder nogle af følgende muligheder:
  • Byrundtur til fods eller med bus
  • Cruise på Donau
  • Dreher bryggeriet
  • Køre i racerbiler på lukket bane
  • Svævebanetur i Visegrádbjergene
  • Guidet tur i Palvölgyi grotten
  • Arkitektur som tema på firmarejsen - Læs mere

Indkvartering på firmarejsen i Budapest

Vi tilbyder en række forskellige muligheder for indkvartering i Budapest. Bo eksempelvis på Museum Hotel Budapest, som ligger i hjertet af byen og derfor er et perfekt udgangspunkt for en firmatur. Hotellet er 4-stjernet, og tilbyder både tyrkisk bad, fitnesslokale, mulighed for afslappende massagebehandlinger samt en stor morgenbuffet. Læs mere om dette hotel samt vores andre indkvarteringsmuligheder HER.

Forslag til rejseplan i Budapest

Lad dig inspirere af nedenstående forslag til en 4-dages rejseplan til Budapest. Husk at vi altid laver et gratis og uforpligtende tilbud, som er tilpasset lige netop jeres gruppes ønsker for firmarejsen - både hvad angår rejsens varighed samt indhold. Det er stort set kun jeres fantasi der sætter grænsen.

Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk