firmarejser bruxellespriser bruxelles

Firmarejser Bruxelles


Bruxelles er en yderst interessant hovedstad, og for de fleste firmagrupper er det relevant at besøge EU-storbyen. Bruxelles har dog meget andet at byde på end de slipseklædte kvarterer i forbindelse med en firmarejse. Læs mere herunder, og se også vores vejledende priser på en firmarejse til Bruxelles her.

Bruxelles = EU

Bruxelles er nærmest synonym med EU og EU-institutionerne. Det kan være rigtig spændende at besøge byens EU-kvarter, hvor både parlamentet, Rådet og Kommissionen har hjemme. Hvis jeres kalender tillader det, hjælper vi gerne med at arrangere en guidet tur i parlamentet, hvor I også har mulighed for at møde en af de danske repræsentanter. Det er også interessant at besøge militæralliancen NATOs hovedkvarter i byen.

Et lille tip - I EU-kvarteret ligger Pomfrit-boden, Maison Antoine, som serverer de lækreste belgiske håndskårne pomfritter med mayonnaise!

Masser af seværdigheder i Bruxelles - hvad skal på jeres program?

Bruxelles er andet end EU.. Byen er en international metropol med stor mangfoldighed, og har alt fra snævne, hyggelige handelsgader til storslåede byggerier og pladser. På firmaturen skal I opleve flere af de forskellige typer af kvarterer, som Bruxelles har at byde på. Området omkring Grand-Place er et must, og det er også her byens historiske centrum ligger. Vi kan også anbefale Chârtelain-kvarteret, som er kendt for kunst og design, Rue Dansart med mode og hippe caféer samt det gamle havnekvarter omkring Place Sainte-Catherine. På et tidspunkt når I nærmest automatisk til hovedattraktionen, Manneken Pis.

Få en guide med, og kom et lag dybere...

Vi anbefaler, at I undervejs på firmarejsen tager en guidet tur med en af vore dansktalende guider, som kan vise jer byens store seværdigheder og store forskelligartethed. I bestemmer temaet - måske skal I følge i Tintins forspor? Belgien er også kendt for sin lækre chokolade og store tradition indenfor ølbryggeri - vi tilbyder besøg ved både chokoladefremstilling og ølbryggeri. Og hvis I har lyst til at tage på en lille udflugt ud af Bruxelles, kunne I tage til de flade marker ved byen Waterloo. Her blev Napoleon Bonapartes hær besejret i 1815 - et slag som kostede 10.000 soldater livet.

Indkvartering på firmarejsen i Bruxelles

Uanset hvordan I ønsker at bo på firmarejsen i Bruxelles, så kan vi hjælpe jer! Se et udvalg af vores hoteller i Bruxelles her. Bo fx på Hotel Bedford, der er centralt beliggende i Bruxelles' historiske bymidte, og som har rigtig fine værelser, hvor I kan slappe af efter en hel dag med fuldt program og mange oplevelser.

Forslag til rejseplan

Lad dig inspirere af vores forslag til en konkret rejseplan over en firmarejse til Bruxelles. Husk, at vi altid laver et gratis og uforpligtende tilbud, som er tilpasset netop jeres gruppes ønsker - dette er blot et eksempel.

Har du spørgsmål, eller vil du bestille et tilbud?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores firmarejser til Bruxelles. Du kan også bestille et gratis tilbud til jeres gruppe via formularen nedenfor, så vender vi hurtigt tilbage.
 
Right - Box 2 - Phone
Lotte Ladefoged Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk