Firmarejser Berlin


Berlin er et af de mest populære rejsemål i forbindelse med firmarejser! På alle tider af året er det muligt at få en skøn tur til byen, som typisk byder på et lidt mildere klima, end vi har i Danmark. I Berlin finder I både alle de klassiske seværdigheder og aktiviteter, men der er også rig mulighed for anderledes og specielle oplevelser med firmagruppen.

Det er oplagt at tage en bus til Berlin, og så har I også transporten ordnet på hele turen og kan oven i købet holde møde på vejen derned.

›› Se vores vejledende priser på en firmarejse til Berlin her.

Historisk og moderne på én gang

Berlin har som bekendt en enestående historie med en omtumlet tilværelse. Efter genforeningen i 1990 har der været sat stort ind for at opdatere byen i både øst og vest. Det betyder, at Berlin i dag opleves som frisk, venlig, ren og velfungerende. Vi tilbyder indkvartering i de kendte bydele Kurfürstendamm og Alexanderplatz, men også i de nyere områder såsom Kreuzberg og Prenzlauer Berg, hvor kunstnerlivet og mangfoldigheden blomstrer. På firmaturen kommer I også til at nyde godt af Berlinernes evne til at lave hyggelige og atmosfærefyldte spisesteder og grønne områder.

Berlin i december

Berlin byder på en helt særlig stemning i juletiden - så hvad med at afholde årets julefrokost i byen? Læs mere om firmajulefrokost i Berlin HER.

Indkvartering på firmarejsen i Berlin

Hvordan ønsker I at bo i Berlin? Vi finder nemt et hotel, der passer til jeres ønsker og budget - se et udvalg af vores indkvarteringsmuligheder i Berlin. Bo eksempelvis på Hollywood Media Hotel Kurfürstendamm, som er filmisk og stemningsfuldt indrettet med værelser opkaldt efter kendte Hollywood-stjerner.

Forslag til rejseplan

Lad dig inspirere af vores forslag til en rejseplan på turen til Berlin. Husk, vi laver altid et gratis og uforpligtende tilbud, som er tilpasset lige netop jeres gruppes ønsker.
Tilknyttet fil:    Firmarejse til Berlin (282 Kb)
Bestil et uforpligtende tilbud på jeres firmarejse til Berlin herunder, eller ring på 8844 1480, hvis du har spørgsmål.

Right - Box 2 - Phone
Kirsten Kallesøe Sandholm Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk