Arkitektrejse


Er I en gruppe af arkitekter, en tegnestue eller en gruppe af entreprenører, der ønsker at tage på studietur til udlandet for at se arkitektur, nybyggeri og opleve andre miljøer for at søge inspiration, så kan vi hjælpe jer med at arrangere en spændende rejse med arkitektur som tema.
 
Som udgangspunkt kan vi arrangere arkitektrejser til stort set alle rejsemål. Nedenfor kan du dog finde inspiration i to eksempler - en arkitektrejse til Budapest og en arkitektrejse til Rom.
 
____________________________________________________

Arkitektrejse Budapest

Budapest er den oplagte destination for en spændende arkitektrejse, da byen byder på adskillelige former for forskellig arkitektur, som I kan udforske på en studietur. Nedenfor finder du information om arkitektur-former der er at finde i Budapest.

Indkvartering og pris - Budapest

KLIK HER og læs mere om indkvartering og pris i Budapest.
 
____________________________________________________

Arkitektrejse Rom

I Rom er der rig mulighed for at udforske særligt den antikke, romerske arkitektur. Vi kan blandt andet arrangere nedenstående udflugter til jeres arkitektrejse - på alle ture får I set og oplevet de mest interessante, arkitektoniske bygninger eller områder i Rom, med eller uden guide. Klik på turene og læs mere om hvad de indeholder.

Indkvartering og pris - Rom

KLIK HER og læs mere om indkvartering og pris i Rom.
 
____________________________________________________

Kontakt os

Kontakt os på tlf. 80 20 88 70 eller info@alfatravel.dk , hvis du har spørgsmål angående vores firmarejser med arkitektur som tema. Du kan også bestille et uforpligtende og gratis tilbud på jeres rejse nedenfor.
 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk