Club La Santa indkvartering


Vi anbefaler vores firmagrupper følgende to indkvarteringsmuligheder, alt afhængig af jeres budget og ønsker for rejsen.
 

Suiter

Club La Santas 96 nye, lyse og moderne suiter på 69 (3 pers.), 89 (6 pers.) eller 158 (8 pers.) kvm har først og fremmest havudsigt, god plads og en fin og moderne indretning. Udover soveværelse er der i suiterne et praktisk arbejdsområde samt et moderne køkken med spiseplads.

Køkkenet er udstyret med brødrister, kaffemaskine, mikroovn, køl/frys og elkedel, så det er muligt at lave mad selv. Derudover er der 2-4 badeværelser (afhængig af suitens størrelse), hårtørrer, TV, aircondition, safety-boks og gratis Wi-Fi, og sidst men ikke mindst en stor terrasse med solseng, havemøbler og udendørs spisebord.

Comfort lejligheder

Vi anbefaler de fleste af vores grupper indkvartering i Club La Santas Comfort lejligheder, som alle blev renoveret i perioden 2011-2015. Lejlighederne har to enkeltsenge i soveværelset og en sovesofa i stuen, og der er plads til max. 3 voksne og 1 barn under 15 år. Fra den åbne stue er der udgang til privat terrasse med bord, stole og tørresnor.
Lejlighederne har bad/toilet, telefon, hårtørrer, safety-boks og gratis Wi-Fi. Køkkenet er udstyret med to kogeplader, køl/frys, elkedel, mikroovn og køkkenredskaber, så der er mulighed for at lave mad selv eller at bestille forplejning på komplekset.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 80208870, hvis du har spørgsmål til indkvartering på Club La Santa. Du kan også bestille et gratis og uforpligtende tilbud via formularen nedenfor.
 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk