Firmarejse til Poznan


Storbyen Poznan er Polens første hovedstad og i dag landets femte største by. I Poznan får I en bid af både det traditionelle Polen og det topmoderne. I den gamle del af byen ligger mange historiske, betydningsfulde seværdigheder og hyggelige restauranter i gamle charmerende bygninger. Den moderne del af byen er i høj grad udsprunget af byens rige universitetsmiljø, og summer af liv med masser af cafeer, butikker og barer.

Poznan er let at finde rundt i, og I kan gå til langt de fleste seværdigheder. Her får I meget for pengene, uden at gå på kompromis med indholdet af jeres firmarejse!

Firmatur til Poznan - hvad vil I opleve?

Der er masser af muligheder for aktiviteter og oplevelser i Poznan. Er I til en sejltur på Maltasøen? Eller en kulturel food-tour rundt i byen? Uanset hvad I ønsker at opleve undervejs på jeres firmarejse, kan vi helt sikkert hjælpe jer.

Se et udvalg af hvad vi kan arrangere for jer i Poznan HER.

Indkvartering på firmarejsen i Poznan

Vi hjælper med at finde det helt rette hotel til netop jeres gruppe. Læs om vores forskellige typer af indkvartering i Poznan her.

Vi kan eksempelvis anbefale ophold på det smarte Puro Hotel Poznan - et moderne 4-stjernet hotel med en fabelagtig placering kun 250 meter fra torvet i Den Gamle By. Kort sagt en perfekt base til en firmatur.

Se følgende forslag til en pakkerejse til Poznan:

Få et uforpligtende tilbud til din gruppe

Få et konkret forslag til en firmarejse til Poznan tilpasset til din gruppe - bestil herunder! Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 88 44 14 80 eller info@alfatravel.dk.
 

Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk