Temarejser for firmaer


Skal I arrangere en firmarejse, og tænker at det kunne være spændende med et bestemt tema for turen, så lad os kigge på mulighederne sammen med jer. Vi arrangerer temarejser for firmaer, og kan tilpasse rejsen til lige netop jeres gruppes interesse- eller arbejdsområde.

Firmarejse med tema efter jeres interesseområde

Fælles oplevelser giver sammenhold...
Vi kan tilrettelægge jeres firmarejse, så programmet undervejs underbygger nogle fælles interesser, og hvor det primære formål med rejsen er at styrke medarbejdernes interne relationer. Mulige temaer på firmarejsen kan være historie, natur, kunst, musik, mad eller vin. Vi kan tilrettelægge stort set alle slags temarejser - jeres fantasi sætter grænsen. Se fx vores haverejse til Berlin.

Firmarejse med tema efter jeres arbejdsområde

Få inspiration til det daglige arbejde...
Temarejsen kan også fungere som inspirationstur og tilrettelægges efter virksomhedens arbejdsområde. Er I for eksempel en gruppe af arkitekter, en tegnestue eller en gruppe af entreprenører, der ønsker at komme til udlandet for at se på spændende og anderledes arkitektur for at søge inspiration, så kan vi hjælpe jer med at arrangere en firmarejse med arkitektur som tema. Se vores arkitektrejser til Rom eller Budapest.

Priser på temarejser

Prisen på en temarejse varierer meget, da den afhænger af både jeres deltagerantal, rejseperiode og indhold undervejs. Vi kan derfor ikke oplyse konkrete priser uden at vide mere om jeres ønsker for rejsen. Kontakt os og hør nærmere.

Kontakt os

Kontakt os på tlf. 88 44 14 80 eller info@alfatravel.dk, hvis I har spørgsmål angående vores temarejser for firmaer. Hvis I har en helt specifik idé til en temarejse, så lad os snakke om jeres muligheder. I kan også bestille et uforpligtende og gratis tilbud på jeres temarejse nedenfor.
 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk