Indkvartering - London


På firmarejsen til London er der adskillelige muligheder for indkvartering, alt efter hvad jeres gruppes ønsker og budget er for turen. Vi har her listet 5 muligheder, men vi kan klare stort set alle forespørgsler hvis I har andre ønsker.

Quality Wembley Hotel

Quality Hotel Wembley ligger 15 min. med metro fra det centrale London. Det er dermed det ideelle udgangspunkt for rejsende, der ønsker at udforske Londons seværdigheder, teatre, butikker og natteliv. Værelserne har aircondition, gratis Wi-Fi og badekar/brusebad.
 
Se hotellets placering på kort, og læs mere om det her.

Holiday Inn Express Limehouse

Det 3-stjernede Holiday Inn Express London Limehouse ligger i Docklands i det centrale London. Alle værelser er rummelige og moderne og har TV, Wi-Fi, skrivebord, badeværelse med massagebruser samt hårtørrer. Der er desuden faciliteter til at lave te og kaffe.
 
Se hotellets placering på kort, og læs mere om det her.

Clarendon Hotel

Clarendon Hotel byder på landsbyomgivelser med udsigt over historiske Blackheath og Greenwich Park, med en beliggenhed blot 15 minutter fra det centrale London med tog. I området ligger vidunderlige barer, restauranter og butikker. Hotellets værelser har eget badeværelse, TV, gratis Wi-Fi.
 
Se hotellets placering på kort, og læs mere om det her.

Days Inn Waterloo

Hotellet ligger 10 minutters gang fra Waterloo International Station og London Eye, og er godt placeret hvis I ønsker at besøge teatrene i West End. Værelserne har brusebad, te- og kaffefaciliteter samt TV.
 
Se hotellets placering på kort, og læs mere om det her.

St. Giles Hotel

St. Giles ligger i Londons West End kvarter, mindre end 5 minutters gang fra metrostationen Tottenham Court, butikkerne på Oxford Street samt det berømte Dominion Theatre. Hotellets lyse værelser har bad/toilet, TV, te/kaffe-faciliteter, safety-boks og hårtørrer.
 
Se hotellets placering på kort, og læs mere om det her.

Har du spørgsmål eller vil du bestille et tilbud?

Kontakt os på tlf. 88 44 14 80 eller info@alfatravel.dk hvis du har spørgsmål, eller bestil et gratis og uforpligtende tilbud via formularen nedenfor.

Right - Box 2 - Phone
Kirsten Kallesøe Sandholm Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk