Lise og Louise på Club La Santa


Vi besøger jævnligt vores rejsemål for at sikre, at kvaliteten af vores rejser er i top! I midten af november var Lise og Louise på Club La Santa for at se og afprøve de faciliteter, den indkvartering og de programmuligheder, som vi tilbyder vores kunder på denne destination. Her fortæller de lidt om deres oplevelse.

"Hellere Club La Santa end min elskede skiferie"

Lise fortæller: ”Min kollega Louise og jeg er lige kommet tilbage efter en helt fantastisk tur til CLS. Det er uden tvivl et af de fedeste steder, jeg længe har været - Club La Santa er lige efter mit hjerte! Jeg har altid været en ski pige men er 99% sikker på, at næste år bliver skiferien med familien byttet ud med en tur til Club La Santa.

Og hvorfor er jeg så sikker på det? Fordi CLS konceptet bare fungerer! Her er de mest optimale muligheder for at være aktiv, og det er for folk i alle aldre. Ingen aldersbegrænsninger, ingen begrænsninger for hvor dygtig eller seriøs en sportsudøver du er, men derimod masser af muligheder for at prøve mange forskellige sportsgrene af i sit eget tempo. Instruktørerne på stedet er MEGET dygtige, og de har et helt fantastisk drive, hvilket har den effekt, at man pludselig bliver grebet af al slags sport!"

Ømme muskler og blå mærker

Lise anbefaler blandt andet morgengymnastikken kl. 08, som er en CLS tradition gennem alle år. "Morgengymnastikken er en rigtig hyggelig måde at starte dagen på. Derudover var nogle af de sjoveste aktiviteter, vi prøvede på stedet, helt klart padeltennis og SUP Fitness (fitness på et surfboard ude i lagunen). Generelt giver atmosfæren og omgivelserne på Club La Santa én lyst til at gå "all in" på aktiviteterne, og det betyder altså ømme muskler og et par blå mærker med hjem i kufferten!"

Pigernes oplevelse af indkvarteringen

"Lejlighederne på CLS er nyrenoverede og rigtig fine. Der er gode muligheder for at lave mad og nyde maden på terrassen, hvilket vi gjorde. Maden kan købes til rimelige penge i supermarkedet på CLS, og ellers kan man køre de ca. 2,5 km ind til La Santa by med bussen og handle i supermarkedet der."

"Perfekte omgivelser for firmagrupper"

Ifølge Louise har turen igen bekræftet hende i, at Club La Santa er en oplagt firmarejse-destination; ”Club La Santa er et perfekt rejsemål for firmagrupper! For eksempel gør de fantastiske konferencefaciliteter på stedet det muligt at kombinere rejsen med møder. Stedet kan sørge for mad, eller man kan vælge at spise på en af de gode restauranter på stedet. Man kan eventuelt holde møde om formiddagen i et af de fine lokaler og deltage i et par af de mange aktiviteter efter frokost? Hvad angår aktiviteter på stedet, kan man booke egne instruktører og lave sine helt egne hold, hvilket ville passe nogle firmagrupper bedst. Man kan også i små hold deltage i det faste ugeprogram, eller låne cykler en hel dag og udforske Lanzarote. Ellers vil jeg helt sikkert anbefale, at man arrangerer en dag på stranden med stand up paddling, SUP Fitness, kajak og beachvolley. Mulighederne er stort set uendelige, og det er dét der er så fedt – der er ingen begrænsninger, og der er noget for enhver smag!"

VIL I OGSÅ TIL CLUB LA SANTA?

Kunne du forestille dig, at jeres firma eller personalegruppe ville trives med nogle dage med fysiske aktiviteter og holdånd? Eller vil I blot gerne benytte muligheden for at holde møder i skønne omgivelser og ligge lidt ved poolen? LÆS MERE OM VORES FIRMAREJSER TIL CLUB LA SANTA HER.
 
Du kan også bestille et uforpligtende tilbud til din gruppe HER - det er gratis!
Right - Box 2 - Phone
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk