Indkvartering - Island


Vi kan imødekomme stort set alle ønsker for indkvartering, og finde noget der passer til jeres behov og budget. Nedenfor finder du 3 af vores indkvarteringsmuligheder på Island - kontakt os hvis I har andre ønsker.

Hotel Klettur

3-stjernet hotel beliggende ved siden af Reykjaviks største butiksstrøg, Laugavegur. Der er ligeledes flere butikker, restauranter og caféer inden for et par minutters gang fra hotellet. Værelserne er moderne indrettet og har gratis Wi-Fi, TV, aircondition, bad/toilet og værdiboks.
 
Se hotellets placering på kort, og læs mere om det her.

Hotel Natura

Hotellet er 4-stjernet og ligger 1 km fra Nauthólsvík geotermiske strand, som er værd at besøge. Der er gratis Wi-Fi og adgang til fitnessrummet samt mulighed for adgang til spa. Værelserne er moderne, lydisolerede og har TV, køleskab, te- og kaffefaciliteter, hårtørrer og værdiboks.
 
Se hotellets placering på kort, og læs mere om det her.

Hotel Marina

4-stjernet hotel i Reykjavik, som ligger i det populære havnekvarter 101. Hotellet tilbyder gratis Wi-Fi og gratis fitnesscenter, og samtlige værelser har udsigt over byen eller lystbådehavnen. Værelserne er desuden udstyret med bl.a. bad/toilet, hårtørrer, Wi-Fi og TV.
 
Se hotellets placering på kort, og læs mere om det her.

Har du spørgsmål eller vil du bestille et tilbud?

Kontakt os på tlf. 88 44 14 80 eller på info@alfatravel.dk hvis du har spørgsmål. Du kan også bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en firmarejse til jeres gruppe nedenfor.

Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk