Haverejse - Berlin


Når man står i et af de grønne områder i Berlin, kan man nemt glemme, at man er i en hovedstad med en befolkning på 3,5 mio. Der er tusindvis af offentlige parker og haver i Berlin, hvilke virkelig bliver prioriteret og passet, og næsten en femtedel af byen er dækket med træer.

Er I interesseret i havedesign, haveplaner, gartneri, botanik, grønne byer eller bæredygtighed, er Berlin en perfekt destination til en firmerejse med haver som tema. Oplevelserne er naturligvis bredest udenfor vintersæsonen.

Berlins grønne lunger

Man går meget op i at vedligeholde Berlins grønne image. Alle træer i Berlin er fx registreret og har deres egen "nummerplade". De mest almindelige træer i Berlin er lindetræer, med omkring 155.000 stk i hele byen. Berlins mest berømte promenade "Unter den Linden" er fx opkaldt efter netop lindetræer. Der er også specielle træer i gaderne - fx findes Trompetkrone (Catalpa bignonioides) i blomst i oktober, figentræer vokser op af lyskasserne og på Breitscheidplatz står en lille gruppe ginko biloba træer.

Oplev Botanischer Garten Berlin

Berlins botaniske have, der ligger i bydelen Dahlem, blev anlagt mellem 1897-1910. Med sine 43 hektarer og cirka 20.000 plantearter fra hele kloden er haven en verdens største.  Den rummer desuden et overdækket tropehus på 1.700 kvadratmeter, hvor man finder alt fra bananpalmer, kaktus, orkideer og kødædende blomster. Lige ved siden af botanisk have finder I desuden det botaniske museum, der bestemt også er et besøg værd.

Muligheder og priser

Find inspiration til aktiviteter, der inkluderer entré og guidede rundvisninger til flere interessante haver og parker, HER.

Kontakt os

En haverejse til Berlin kunne være interessant, hvis I fx er en forening for haveentusiaster, en gruppe studerende der ville få fagligt udbytte af at udforske "fremmede" haveanlæg eller måske blot en gruppe der ganske simpelt sætter pris på flot natur.

Kontakt os og lad os snakke om jeres muligheder - ring på tlf. 80 20 88 70, skriv til info@alfatravel.dk eller benyt formularen nedenfor.
 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk