Firmarejse Riga


Riga, hovedstaden i Letland, er den største by i de baltiske stater. Byen er en oplagt destination for en vellykket firmatur til udlandet, hvor I ikke skal bruge tiden på at rejse men hvor fokus ligger på hygge og fælles oplevelser.
 
Byen byder på mange historiske seværdigheder, små oaser, hvor I kan nyde naturen og stilheden midt i storbyen samt gode muligheder for et interessant og anderledes program undervejs på rejsen. Find vores vejledende priser på en firmarejse til Riga her.

Oplevelser og aktiviteter på firmaturen

Vi kan sammensætte et spændende program til jeres firmarejse til Riga - I bestemmer hvor meget af tiden I vil bruge på aktiviteter. Se vores forslag til programpunkter, som indeholder nogle af følgende muligheder:
 
  • Skattejagt i Riga i små Fiat-biler
  • Besøg hos Aldaris Bryggeri
  • Markedstur
  • Spa-tur til Jurmala

Indkvartering på firmarejsen

Hvordan ønsker I at bo undervejs på firmaturen i Riga? Vi tilbyder en række forskellige muligheder for indkvartering, så det er muligt at finde noget der passer til jeres ønsker og budget. Bo eksempelvis på Wellton Centrum Hotel & Spa, et moderne spa-hotel med en fantastisk placering i den gamle del af Riga. Læs mere om dette hotel samt vores andre indkvarteringsmuligheder her.

Firmarejsen kræver blot en weekend

Varigheden af jeres firmarejse tilpasses naturligvis jeres gruppes ønsker, men det kræver ikke nødvendigvis at man kan afsætte en hel uge, for at vise sine medarbejdere at man sætter pris på dem. Eftersom rejsetiden til Riga er meget overkommelig, ca. 1½ time, er det muligt blot at afsætte en enkelt weekend og stadig få en vellykket firmatur med tid til et godt indhold.

Forslag til rejseplan:

Tilknyttet fil:    Riga - rejseplan (190 Kb)
 
Kontakt os på tlf. 88 44 14 80 eller info@alfatravel.dk , hvis du har spørgsmål angående vores firmarejser til Riga, eller bestil et uforpligtende og gratis tilbud nedenfor.
 
Right - Box 2 - Phone
Kirsten Kallesøe Sandholm Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk