Firmarejse Lissabon


Man kan næsten kun forelske sig i Lissabon, når man slentrer rundt i byens stejle og smalle gader og sporvognene hviner forbi. Fortovene er rene kunstværker, og husene er pastelfarvede eller dekorerede med farverige glaserede fliser. Der er hyggelige restauranter og caféer overalt, og placeringen ved Tejo-floden giver ligeledes Lissabon en ekstra dimension af charme.

Fado-huse, fiskerestauranter, spændende kultur, farver og livsglæde venter jer på firmarejsen til Portugals hovedstad, som udforskes særlig godt til fods. Du kan finde vores vejledende priser på en firmarejse til Lissabon her.

Oplevelser og aktiviteter på firmarejsen i Lissabon

En vellykket firmarejse byder på spændende og måske anderledes oplevelser - lad os arrangere et program til jeres rejse, som vi naturligvis tilpasser jeres gruppes ønsker og budget. Find inspiration til program i Lissabon nedenfor:
  • Guidet tur i Lissabon enten til fods, på cykel eller i GoCar
  • Heldagstur med bus og sporvogn i Estrela kvarteret, Alfama kvarteret og til Belem
  • Udflugt til vingård eller bryggeri
  • Se alle vores forslag til programpunkter

GØR DET NEMT - BESTIL EN FÆRDIG PAKKEREJSE!

Ønsker I, at planlægningen af firmarejsen skal være så nem som overhovedet muligt? Vi har sammensat en pakkerejse inkl. transport, indkvartering og fuldt, aktivt program, fra kr. 5.298,-/pers. Læs mere om pakkerejsen HER.

Indkvartering på firmarejsen

Vi tilbyder en række forskellige muligheder for indkvartering i Lissabon. I kan fx vælge at bo på Tivoli Jardim Hotel - et stilfuldt, 4-stjernet hotel med god beliggenhed i centrum af Lissabon, som har ekstraordinære faciliteter og en hyggelig atmosfære for særligt firmagrupper. Læs mere om dette hotel samt vores andre indkvarteringsmuligheder HER.

Kontakt os eller bestil tilbud her

Kontakt os på tlf. 88 44 14 80 eller info@alfatravel.dk, hvis du har spørgsmål angående vores firmarejser til Lissabon. Hvis du ønsker at modtage et tilbud på en firmarejse til Lissabon tilpasset netop jeres gruppe, så kan du bestille et via formularen nedenfor - det er uforpligtende og gratis!
 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk