Indkvartering - Hamborg


Når I skal på firmarejse til Hamborg, er der mnage forskellige hoteller at vælge i mellem, som passer til forskellige formål og ønsker. Vi har udvalgt nogle stykker her. Har I andre ønsker til indkvartering på jeres firmatur end det vores udvalgte hoteller kan honorere, finder vi nemt en anden løsning. 

Hotel InterCity Dammtor

IntercityHotel Hamburg Dammtor-Messe er centralt beliggende tæt på tmessecentret, the CCH Congress Center og stille parker.
Hotellet har moderne værelser med badeværelse med bruser og wc, håndklædetørrer, hårtørrerudstyret og er herudover udstyret med: minibare, pengeskab, TV, airconditioner, lydtætte vinduer og skrivebord.
Se hotellets placering på kort og læs mere her.

Hotel Commodore Hamburg

Hotellet har til huse i en smuk børsnoteret Art Nouveau-bygning fra 1905, med en central beliggenhed nær metro og S-Bahn.
Alle værelser er udstyret med bad / toilet, hårtørrer, satellit-tv med fladskærm, telefon og gratis trådløs internetadgang. Hotellet har elevator og receptionen er åben 24 timer. 
Se hotellets placering på kort, og læs mere om det her.

H4 Hotel Hamburg Bergedorf

H4 Hotel Hamburg Bergedorf ligger i det charmerende Bergedorf-kvarter, som er en historisk bydel med et slot og en malerisk havn. Der er en direkte forbindelse til centrum via S-Bahn-stationen. Hotellet har en Maritim indretning og 4-stjernet komfort. Værelserne har: skrivebord, pengeskab og telefon, badeværelser med brusebad og hårtørrer, gratis Wi-Fi samt TV.
Se hotellets placering på kort og læs mere her

Mercure Hotel Hamburg City

I hjertet af hansestaden ligger det 4-stjernede Mercure Hotel Hamburg City, som har 187 værelser med aircondition og gratis WIFI. Værelserne er herudover udstyret med: komfortable siddepladser, skrivebord, LCD TV, minibar, kaffe og te faciliteter, pengeskab og et moderne badeværelse med badekar eller bruser.
Se hotellets placering på kort og læs mere om det her

Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk