Firmarejse Amsterdam


Amsterdam kendetegnes ved snoede kanaler, multikultur, skæv tobak, smukke blomster, Rembrandt, et rigt natteliv, Anne Franks hus i Prinsensgracht, moderne kunst, shopping i de 9 sidegader, "straatjes" og meget andet...

I Amsterdam venter jer med andre ord de perfekte rammer for en indholdsrig firmarejse, med oplevelser til alle sanser. Læs mere herunder om jeres muligheder, og se vejledende priser for en firmarejse til Amsterdam her.

Oplevelser og aktiviteter på firmaturen i Amsterdam

Er det svært at få et overblik over, hvordan I får flest mulige gode oplevelser på firmarejsen? Vi tilbyder et bredt og spændende udvalg af aktiviteter i Amsterdam, og vi sammensætter gerne et godt program til jeres gruppe, tilpasset jeres ønsker. Find inspiration til program nedenfor:

Indkvartering på firmarejsen

Vi tilbyder en række forskellige muligheder for indkvartering i Amsterdam, og blandt disse kan I vælge, hvad der passer jeres gruppe bedst. I kan eksempelvis bo på Golden Tulip Amsterdam, som ligger blot 20 minutters kørsel fra Schiphol Lufthavn. Hotellet har elegante værelser, alle med gratis Wi-Fi. Læs mere om dette hotel samt vores andre indkvarteringsmuligheder her.

Firmatur på en weekend

Eftersom rejsetiden til Amsterdam er under 2 timer, kan I nemt afholde firmaturen over en weekend og behøver dermed ikke sætte mange dage af. Over en weekend vil I have rig mulighed for at nyde byen og have et spændende program. Varighed af firmarejsen kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker, men husk blot, at det ikke nødvendigvis kræver at man afsætter en uge for at komme på firmarejse.

Forslag til rejseplan i Amsterdam

Lad dig inspirere af nedenstående forslag til en 4-dages rejseplan i Amsterdam. Husk at vi altid laver et gratis og uforpligtende tilbud som er tilpasset lige netop jeres gruppes ønsker for firmarejsen - både hvad angår rejsens varighed samt indhold!
Tilknyttet fil:    Rejseplan - Amsterdam (205 Kb)

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores firmarejser til Amsterdam, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 88441480 eller info@alfatravel.dk. Du kan også bestille et uforpligtende og gratis tilbud til jeres gruppe nedenfor, så vender vi hurtigst muligt tilbage.
 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk