Aktivrejse - Club La Santa


Club La Santa er SPORT, MOTION, FANTASTISK STEMNING OG FÆLLESSKAB, der inspirerer dig og dine kolleger eller medarbejdere til at dyrke det aktive og sunde liv. Overvej, om ikke jeres næste firmatur skal være lidt anderledes, og styrk fællesskabet og sammenholdet gennem motion og sjove sportsaktiviteter under sydens sol. I behøver ikke afsætte en hel uge - det er også muligt at tage afsted over en weekend!
 
Læs om da vores kolleger Lise og Louise besøgte Club La Santa HER.

Firmarejse på Club La Santa

  • Med stedets ”All sport inclusive” koncept er stort set alle aktiviteter på stedet inkluderet i grundprisen
  • Fantastiske konferencefaciliteter, hvoraf nogle er gratis, gør det muligt at holde forretningskonference i inspirerende omgivelser
  • Der er gode faciliteter til at holde en hyggelig afslutningsmiddag for jeres gruppe, inden I rejser hjem
  • Der er personale på stedet til at styre jeres gruppes aktiviteter, hvis dette ønskes

Uanset hvad jeres formål med firmarejsen er, anbefaler vi, at I planlægger jeres aktiviteter forud for opholdet - læs mere her.

Faciliteter på Club La Santa

Club La Santa, eller La Santa Sport som det ofte også kaldes, startede op i 1983. I 2014 blev området gennemrenoveret, og et 40.000 m2 stort, nyt område åbnede - med 96 nye boliger, designet af den danske arkitekt Henning Larsen, samt nye sportsfaciliteter i topklasse. Læs mere om, hvad stedet i dag rummer af sportsaktivitetsmuligheder og faciliteter - der er uendelige muligheder for indhold til firmarejsen.

Indkvartering på Club La Santa

Vi anbefaler vores firmagrupper at lade sig indkvartere i de flotte suiter med fantastisk udsigt over lagunen og Atlanterhavet samt de vulkanske bjerge. Suiterne fås på 69, 89 og 158 kvm, og har plads til 3-8 personer. Suiterne er en perfekt base for en gennemført firmarejse. Ønsker I en lidt billigere indkvarteringsmulighed skal I vælge de fine comfort lejligheder. Læs mere om begge indkvarteringsmuligheder.

Forslag til rejseplan

Find inspiration til en konkret firmarejse på Club La Santa i rejseplanen nedenfor - husk at dette kun er et forslag, og at vi tilpasser opholdsvarighed og indhold til netop jeres gruppe.

Gruppefolder - Få et overblik

Folderen nedenfor giver dig et samlet overblik over fordelene for grupperejsende til Club La Santa, muligheder for skræddersyede programmer, indkvarteringsmuligheder samt faciliteter på komplekset.

Club La Santa priser

Da prisen på en firmarejse til Club La Santa varierer meget alt efter hvor mange deltagere i er, hvornår I ønsker at rejse og hvilken indkvartering I ønsker, har vi ikke mulighed for at oplyse en vejledende pris her på siden. Ring til os og lad os få en snak om jeres ønsker for rejsen, så giver vi et uforpligtende tilbud inkl. pris for hele jeres gruppe.

Kontakt os

Ring på tlf. 8844 1480 hvis du har spørgsmål eller ønsker at lave en forespørgsel på en rejse. Du kan også bestille et gratis og uforpligtende tilbud via formularen nedenfor. Vi glæder os til at sende jeres firmagruppe afsted til Club La Santa!
 
Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk