Firmajulefrokost - Bergen


Hold årets firmajulefrokost til søs! Gå den lidt anderledes vej, og tag på minicruise fra Hirtshals til Bergen med julefrokost undervejs. Her får I den smukkeste sejltur mellem skærgårde, fjorde og fjelde, samt naturligvis en god julemiddag. Få en uforglemmelig og anderledes oplevelse sammen med dine kolleger eller medarbejdere.

Bemærk! Denne tur er oplagt for vores jyske gæster, da færgen stævner ud fra havnen i Hirtshals.

Julecruise fra Hirtshals og retur på nemmeste vis!

Vores bus henter jer på hjemmeadressen, og allerede her er årets julefrokost skudt i gang med rundstykker og kaffe. På selve færgen, som er pyntet fint til jul, bliver der også sørget godt for jer. Hvis det ønskes, har I mulighed for at bruge dagen i færgens mødelokaler, hvorefter I er klar til aftenens fest med lækker julefrokostbuffet og tilhørende drikkevarer.

Når festen når sin ende, er der ikke langt til kahytten og en god nats søvn. Der serveres selvfølgelig en god morgenbuffet med havudsigt, inden færgen igen er tilbage i Danmark. Her bliver I igen hentet af vores bus, og kørt retur til jeres udgangspunkt.

Udsejlingen fra Bergen til Stavanger

På hjemturen fra Bergen vil I, ovenpå en dejlig aften dagen før, kunne opleve den fantastiske udsejling gennem fjorden fra Bergen til Stavanger - et fælles minde I som kolleger vil have for livet. I sejler med udsigt til høje majestætiske fjelde, dybe fjorde og en smuk, smuk skærgård.

Julecruise til Bergen - Priser

Se vores vejledende priser på en julefrokostpakke til Bergen HER.

Kontakt os

Hvis I har spørgsmål angående denne rejse, er I velkomne til at kontakte os på tlf. 80 20 88 70. I kan også bestille et gratis tilbud via formularen nedenfor.
 
Right - Box 2 - Phone
Kirsten Kallesøe Sandholm Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk